man är inte mer än människa

jag fattar inte vad problemet är? jag skulle aldrig ljuga för dig jag snackar inte skit om dig. jag snackar inte skit om någon och det vet du. så varför är det så jävla svårt att tro mig! du kallar mig bästa och säger att du älskar mig det är ganska svårt att tro på i vissa stunder förlåt men det är så. du är verkligen min bästa och det vet du med. vi har inte bråkat förut bara haft våra små tjaffs som alltid löst sig. vad fan äre som händer? och det som du hört är inte sant hur många gånger ska jag behöva berätta det för dig. jag orkar inte hur mycket som hellst och det börjar gå mot gränsen för att jag ens ska orka vakna på morgonen och hoppas på en bra dag. det händer allt för mycket nu. så snälla jag kan inte göra mer än att berätta sanningen för dig och det är nu upp till dig att avgöra vad du tycker känns bäst för dig. du vet så himla väl att jag inte vil förlora dig för jag älskar dig du är min stjärna.
men håll mig hårt eller släpp mig helt! valet är ditt

money money money ..

vaknade vid 9 av att matilda väckte mig, vi kilade över till mamam för att fixa oss
kl halv ett bar det ivär till surahammar. alla fixade med maten och grejer medans jag kikade tv och smsade.
vi kollade lite snabbt på kalle anka, men det är inte direkt något nöje så bi började äta ist. när vi ätit klart så plockade alla undan och vi började med julklapparna
1500kr
1300kr på ikea
300 på lindex
en stor spegel
ett soffbord
300 på sportringen
choklad såklart
egna smink handdukar

när paketöppnandet var klart så satte vi oss och pratade hit och dit sen bestämde mamma och maria att vi skulle sjunga singstar. så maria jag mamma och matilda satte oss och sjöng i nästan 2 timmar var väldigt skoj.
när vi tröttnat vare fika dax, vi satte oss i köket och fikade lite sen var klockan åtta och då började tomten är far till alla barnan på fyran, vi satte oss och kikade på den sen for vi hem. nu sitter jag här och bara chillar lite, är ganska nöjd över alla saker men hoppas på mera pengar imorgon av min morbror och kusinerna, för vi ska till sura imorgon igen och fira med dom då.

glada julkramar (k
 

marry christmas!

jag och tina vaknade vid halv 10 av att joel kom in i mitt rum och såg till att vi vaknade.
efter det vare bara att klä på sig kila över till mamma och fixa sig lite, vi hade bara 40 min på oss innan vi skulle åka in till stan. vid 11 bar det iväg mot västerås, när vi kom dit började vi genast hjälpa joel med vad han skulle köpa i julklapp till alla. blev ganska bra saker tillslut. när vi började bli hungriga så smsade vi kalle och fia som sen ringde upp och vi bestämde att vi skulle mötas på cafégränden för att käka lite mat. eftersom varken tina eller jag hade med oss några pengar så betalade såklart joel maten åt oss. när vi ätit klart så gick vi till tågstationen där fick vi sitta i närmade 40min innan tåget åkte iväg. jag och tina hoppade av i hallsta medans joel fortsatte till sura. när vi kom hem till mig sen så smsa billy och han kom. vi satt bara och kikade på tv. tina åkte hem med 5 över 6 bussen, det var den sista som gick för dagen. då var det bara jag och billy sen kom robbin också. vi fortsatte att kolla på tv. sen vid halv 8 gick billy och robbin för att käka pizza, jag orkade inte följa med. men vid halv 9 smsade cornelia och fågade om vi skulle ut och gå, och det gjorde vi. ungefär halv 10 vad vi klara. då gick jag in till mig och cornelia hem till sig. billy och robbin kom åter igen hem till mig och vid halv elva åkte dom hemoch jag gick ut och gick en halvtimme igen med min syster, sen kom jag hem och har bara suttit framför datorn.

godnatt och god jul mina älsklingar!

tina e beeest

lördag:
åkte till stan med cornelia och tina. när vi kom hem var vi med ellinor.
sen vid halv 7 typ så kom dennis, tobbe, billy och robbin. vi kikade tv typ hela kvällen.
gick hem vid 12.

söndag:
 gick till cornelia vid 5. då var tobias dennis och ellinor där. dom 3 hade just färgat håret. ellinors blev bra men dennis och tobias blev lite mindre  bra, men dom ska färga igen för det är typ röd grått (y)
sov hos ellinor.

måndag:
vaknade upp hos ellinor av att cornelia och ellinor pratade/skrek.  käkade frukost och sen gick jag hem vid ett typ.
då klädde jag och mamma våran julgran  :M
sen städade jag mitt rum lite. vid två kom tina oc nu sitter vi här bara. ska fixa mig nu och sen smsa billyboy för han ska leka med oss idag hehe. tina sover här idag

pusss

tipp tapp

fredag:
vaknade vid 9, började 20 i 10  julavslutning. vi satt och sjöng och grejer i ljushallen sen fick vi betygen och sen vare slut.
ganska bra bety faktiskt. tre vg och ett ig resten g.  efter det så var jag med tina cornelia ellinor och några till.
orkar inte skriva så mycket men hehe.

hörsdå


pepole made me feel like life was unfair

torsdag :
vaknade vid kvart över åtta, med ellinor snarkandes på golvet. vi gick upp och åt frukost sen vid nio kom tina. vi tre fixade oss inför grötlunchen, vi vart klara vid halv elva. då gick vi till ellinor så hon kunde hämta skor sen traskade vi till skolan.
vi vart där runt elva, vi paradeihop oss kille/tjej, jag fick gå med william tommila hehe. grötlunchen var väldigt seg och tog slut runt kvart över ett. då gick jag cornelia och tina till biblioteket föc vi skulle vänta på bussen så vi kunde åka till tina. men sen kom dom på att vi inte behövde åka til henne så vi traskade smärtsamt iväg med våra smärtade fötter och videre till cornelia. hon lagade spagetti och köttfärssås. det smakade ganska bra för att ha vart corneliiicc som gjort d :D
efter så gick vi till mig så jag kunde byta om sen vidare till gårn. vid åtta drog tin3 hem och jag och cornelia gick till henne. jag gick hem sen vid nio och nu sitter jag bara här och glor på tv. imorgon börjar vi tjugo i tio, ganska soft. och vi får våra betyg imorgon då.. ååh vad kul då :) not. men dom ser nog ganska bra ut endå..


godnatt pussar (k'


the worlds greatest

fredag: filmkväll med tina ellinor och cornelia, vi kollade på the eye och den var jätte läskig :(
jag och tina låg och skrek i cornelias soffa och ellinor och cornelia lårgoch skrek i cornelias säng.
efter filmen drog vi ut i snön och hade snöbollskrig. tina åkte hem vid kvart över elva. då gick vi in och drack te och pratade. jag och ellinor gick hem till mig vid tolv och sov.

lördag: vaknade åt frukost fixade och åkte och hämtade upp tina sen blev det tunapark. vi tog massor av kort och grejjer haha. ellinor var den som handlade men d var kul endå, kom hem igen vid fem. då mötte vi simon vid lövåsen och gick hem till mig och kikade film, sen vid nio gick han till julia dom hade några problem dom behövde lösa. och därefter drog tina med. jag och ellinor gick och käkade pizza och sen till rebecca. vi gick hem vid ett, jag sov hos ellinor.

söndag: vet inte vad som händer idag men blir nog cornelia när hon kommer hem, sen ellinor också tror jag.
ska färga håret på cornelicc iaf och sen blire att gö nå annat, men vi får se vad som händer.

puss

don´t tell me that you sorry cause you´r not.

tjo.
idag var det skola igen orkar inte med det här.. men väldigt soft att det baar är en vecka kvar ungefär, efter skolan så gick jag till rebecca med linnea medans jag väntade på att anna skulle bli klar så vi kunde dra och handla lite grejer.
när anna ringde mig vid 5 ungefär drog vi till ica och köppte pepparkaks deg, och påfyllning till min mobil. sen drog vi hem till mig, smsade alice och hon kom. jag hjälpte anna med hennes läxa och efter det så bakade vi 3 pepparkakor.
den första plåten var inne för lite, den andra plåten vart perfekt och den tredja blev tvär bränd ;o
menmen efter pepparkaks bakandet gick vi in i mitt rum, anna fortsatte med en ny läxa och alice och jag började träna.. usch det går inte nå bra alls för oss.. men vi ska setill att klara det, bara en vecka kvar nu.
men det ska fixa sig ska vi se, alice drog hem vid 8 och anna vid 9. nu sitter jag bara här, ska väl göra mig iordning för sängen snart.

puss och godnatt alla snyggingar

screew youu.. (u)

tjeen,
sura idag med min bbygirl cornelicccc.. johan skjutsade oss till hallen i sura så träffade vi adde och eric. vi gick hem till adde kollade på tv, haha inge mera gjorde vi typ, menmen kuuul endå. vi började gå till tåget vid 9 typ, på vägen bled adde sur och drog, inte för att vara taskig men som alltid. men vi skulle iallafall med 21.22 tåget hem, men oj tror ni vi hinner då? nej såklart inte. så cornelia ringde sin mamma som ringde johan och han kom och skjutsade hem oss. en ganska bra dag. älskar dig conelia du är underbar, och det vet du<3

hörs då, godnatt töntar (k

can you even look me in the eye and tell me why ?

jag vet inte om jag behöver säga så mycket mera..


- KÄFTEN! när du skriker blir jag fan änu räddare haha;o /sanel

lördag: tillbringade dagen med cornelia och tina vi gick och käka pizza sen hem te cornelia och kolla film och grejjer. sen kom toni niklar och sanel. vi kollade på fskräckfilm och alla var skit rädda ;o men kul var det iallafall, en chill dag.
söndag: vaknade upp hos cornelia, vi käka frukost duscha och fixa. sen bakade vi pepparkakor. när dom var klara kom ellinor och vi 4 fikade lite. sen kom dennis också. vi gick te gårn sen och vid halv 5 kom mamma och hämtade mig och gav mig skjuts ner till näs, tränade på låten med alice. min mobil är trasig men jag har fått låna nathalies gamla tack gumman, 

kyss

6 little eggs

shena.
vaknade vid elva, det var en ganska okej kväll igår, gick till rebecca efter skolan med alicia nathalie och ellinor. vi gick till banken och hämtade ut pengar sen gick vi till sascha en snabbis. jag och alicia gick hem till mig och fixade och dom andra hem till rebecca, vid kl fem typ gick vi tillbaka te becca och så, senare så ringde dom efter storjocke han skjutsade oss te gårn alicia och ellinor blev kvar där medans jag rebecca och nathalie gick in på ica och satte oss där ett tag haha
efter det gick vi hem till jens, sen drog nathalie ut och var med andra och rebecca åkte till stan. jag blev kvar hos jens, jag somnade sen gick jag hem vid halv ett. älskar er <3


the smile on you´r face let´s me know that you need me

skolan idag då, försov mig så missade första lektionen som visade sig vaar tyska.. HOPPSAN ;o
därefter hade vi bild och den var jag lagom i tid till. sen hade vi engelska, steppen var inte där så vi kollade på två avsnitt av vänner. efter det så vare lunch sen no, och det var lika tråkigt som vanligt. men efter no:n så var det iallafall so, vi skulle upp i datasalen och fixa fakta men datorerna fungrade inte så vi fick sluta 2 timmar tidigare på ett vilkor och det var att vi gjorde våra uppgifter hemma. när jag kom hem så satte jag mig och chillade framför tv:n medans jag väntade på att min älskling skulle sluta jobba. han kom hit vid halv fem, och gick hem vid halv tio.
det var 4månader idag, igentligen 8 men det tragiska är att det tog slut där imellan ett tag.. så vi var tvungna att räkna om.
men det har ingen betydelse, för jag älskar dig lika mycket endå du är så underbar och stunderna jag är med dig känns allt bara så perfekt. du är allt och bara min hun. allt vill jag ge dig men mitt liv vill jag dela med dig. vi är som skapta för varandra fattar du det bby? du är killen i mitt liv, du är mitt liv. och jag hoppas att du vet hur jävla mycket du betyder för mig.
och jag vet också att endag kommer en vändning och alla våra minnen kommer att för bli bara minnen.. men jag vill inte leva för framtiden jag vill leva nu, leva för nuet när jag vet att du är vid min sida. jag älskar dig så otroligt mycket och det vet du, inte en sekund utan dig 
<3

puss på en underbar dag, natti




and if i´m ugly then so are you, so are you

tjeen,
idag var det skola började dagen med tyska sen därefter matematik. satte mig brevid lina i stt och gjorde massa rutor i boken, såå kul. efter matten så var det musik. skulle ha gjort omprov men fick göra det nästa vecka istället.
och eftersom jag inte gjorde mitt prov så fick jag sluta tidigare samt lina med. vi hade då 3 timmars håltimme. brukar bara ha 2 men fick en extra nu. vi gick och åt vid elva, var nå äcklig fisk skit... ;o sen efter håltimmarna så var det svenska. lina kollade igenom min saga och därefter så gjorde jag en framsida till sagan. blev ju snyggt (y)
efter svenskan var det no, fick sluta 10minuter tidigare för att jag skulle mer och träna på låten. men vi upptäckte senare att det var ett litet prolem, varken alice aller erika kan accorden på gitarr och vi hittar dom inte på någon sida heller :(
så om det inte löser sig så kan vi inte göra nå uppträdande på grötlunchen, för er som ville veta det alltså :M
när jag kom hem så vart det att chilla framför tv:n med datan i knät. datorn dampar ju som vanligt när det är jag som ska sitta vid den. menmen börjar bli van med det nu.
imorgon blir det att vara med jens, 4månader imorgon. jag älskar dig över hela hjärat bby<3

pussar och godnatt (k

and two hopes you cry yourself to sleep staying up waiting by the phone.

måndag, 1december..
idag var det skola, försov mig så var inte på kvarts lektionen i början. menmen, ingen big deal (k
började med att vi hade svenska, lyssnade på någon bibloteks tant som pratade om böker.
efter det så hade vi matte. gjorde inte så mycket satt mest och pratade med lina.
sen hade vi idrott, då åkte vi skridskor haha ojojoj säger jag då bara. jag och liva var alldeles utmärkta på det då.
men sen vare  iallafall lunch, inge god mat alls. och klockan ett vare tyska. hade prov. gick inte nå bra  fick 19,5/80.
så gör omprov på måndag (y) slutade vid två, gick hem och kikade tv. orkade inte göra någonting alls så satt bara hemma typ idag. men sen vid 7 typ åkte jag och mamma till sari, hennes kompis och alices mamma.
imorgon ska jag, alice och sen erika som ska spela gitarr träna på låten som vi ska sjunga på grötlunchen.

hörsdå tare chill

RSS 2.0