peace

lördag:
vaknade ett fixade mig fick sms av billy där det stod en fråga om någon kunde komma till albert och jag är så snäll så jag gjorde det där va han jack och robbin. vi satt där och prata och skratta, hampus, niklas, sebbe och tim kika förbi en stund och stekte me oss i solen. dom drog och tina kom en stund innan hon skulle hem å. sen gick vi fyra hem till jens pappa och snacka lite med han haha, billy och robbin drog till ica en ganska lång stund så jag och jack blev kvar och pratade. dom åkte hem klockan sju ungefär jag smsa denise och vi gick till maistro och åt kababrulle, sen gick vi till tågstationen låg där och kolla upp i himlen ett tag sen fick vi skjuts hem till mig drack vatten tog en huvudvärkstablett och sen cylkade vi till jet och träffa ellinor en timme, jens kom till hallsta med halv elva bussen så va här elva ungefär. denise orkade inte va ute så hon drog kvart över elva jag och jens cylka hem till hans pappa kollade på film sen följde han med mig hela vägen hem så jag skulle slippa cykla ensam halv ett på natten. när jag kom hem ringde jens och ville prata medans han va påväg hem. när han va hemma sa vi hejdå och jag somnade direkt.

söndag:
vaknade tio, plattade håret klädde på mig och gick ut och träffa jens ett tag innan han skulle hem, vi satt utanför kanthalhuse ett tag och stekte i solen. hans mamma ringde halv tolv så jag gick hem och han gick dit hans mamma va.
smsa med denise och vi möttes vid ica halv två typ va ute träffa robbin jack och billy va med dom STEEEKTE litt i solen och gick hem vid 6 för att äta sen orkade jag och denise inte gå ut mer, hon åkte hem kl åtta och jag satte på datorn och gick sen in i duschen. stod där ett bra tag sen gick jag ut och nu sitter jag här igen vid datan med huvudvärk och inga glasögon, skylla sig själv får man :) ska sova snart är jätte trött skola imorn usch usch.

DET ÄR  VERKLIGEN SOMMAR UTE HURRNI! FYFAN VAD DET ÄR SKÖNT

tjobre

först skola sen gick jag med nathalie hem till jocke, där va sebbe aho och bark.

kul att se hur mycke jocke har återhämtat sig och hur bra han faktiskt pratar nu å nu är det nog inte långt kvar tills han kan börja gå lite igen 6 steg har han ju faktiskt tagit, visst jag känner han inte bra men endå. lycka till grabben!

vi tog bussen tillsammans med ellinor till nathalie vi chilla lite där sen fixa vi oss och tog bussen ner på centrum igen jag käka med ellinor och sen vidare till sebbe, vi gick ut efter en stund träffa nåra grabbar och gick upp till tuna, satt där i två timmar kanske och efter några tjat gick vi till gimmys jag och ellinor tog täten och va framme först av alla tack vare våran snigga cykel vi hitta..
va uppe hos gimmys ett tag va lite tjaffs mellan några och jag fick skjuts hem av jonas tjugo i tolv orkade endå inte gå hem sen.
när jag kom hem  la jag mig dirr i sängen och somnade.

idag ska jag väl hitta på nå med nathalie och jens
sitter å väntar på att n ska komma hem från stan så vi kan gö nå innan jag dööör. så himla fint väder ute, äntligen sommar så himla skönt!

love<3

torsdag 23:10

skola, sen åkte jag hem till nathalie. vi käka och fixa oss och drog t bark.
åkte hem halv åtta för att äta och kolla på aik-hammarby

jag har aldrig vart speciellt sport intresserad, men på sista tiden har jag faktiskt börja tycka det är kul med fotboll till exempel.
jag satt bänkad framför tv som aldrig förr, hejjade på AIK gjorde jag med varför just aik kan jag inte förklara så bra men
ska försöka så gott det går..

det började med att jens är aikare och ett år med han påverkar, och dom flesta av mina vänner äre med, alla säger åh aik och blabla jag har aldrig hållt på nå speciellt och bara skitit totalt i det. men sen sakta men säkert känner jag att det börjar bli en aikare av mig med.
bra tycker vissa och dåligt tycker andra. men det är ju mina egna åsikter som räknas.
endel fattar inte håller hur jag helt plötsligt ville kolla på fotboll och sen vet hur det går för aik men som sagt jag har börjat tycka det är intressant med sport i lagom mängt och aik följde bara med på köpe liksom haha.
ett - noll till AIK när matchen slutade (h)

onsdag 16:44

igår gick jag till skolan fattar ni GICK?
det tog en halvtimme lagom drtygt jag lovar, trodde det skulleta en kvart typ så kom en kvart försent. men vem bryrse?
hade tyska på morgonen, sen so. håltimme 10.00-12.10 sen svenska somnade 3 gånger snacka om trött.
sen no jag och nathalie kom typ 3 min försent och alla hade dragi till nå ställe vet fan inte vart frågade först stefan sen richard men dom visste inte heller, hade ingen musik heller så ganska soft å sluta så tidigt. jag och denise gick med nathalie ti bussen den kom fem över två vi gick utanför gårn där jens väntade för att säga hej, gick med han ti tåge då fick denise en idé,  så vi åkte till stan jens åkte bussen till sig medans jag och denise käka donken och gick i några affärer.
efter ett tag kom han tillbaka vi va där i en och en halv timme till sen tog vi tåge hem och jens åkte hem till sig igen.
när vi kom ti hallsta gick vi ner på samhälle träffa linn, maria och nathalie satt och prata med dom ett tag sen kom lakkala, janssen och alicia också, alicia och linn drog någonstans mamma kom  förbi ica så åkte hem med henne.
kollade på film med mamma och jonas sen kika desperate housewifes (stavning)
gick upp tvätta bort mitt smink och borsta tänderna medans datan startades och kom igång. satt ett tag  vare dax att krypa ner under täcket och sova.

vaknade imorse men en stor huvudvärk och förkylning stannade hemma idag sov till tolv gick upp åt frukost och kollade på tv hoppa sen in i duschen stod där en lång stund sjukt skönt höll på att somna flera gånger där jag stod
men sen började varmvattnet ta slut så gick ur satte på mig bikini och gick ut å satte mig i solen ett tag.
nu sitter jag här som ni förstår och gör absolut ingenting.. ska nog starta en tvättmaskin snart så man får lite rena kläder.
cyaaaa

haliiihallåå

nu måste jag skärpa mig!
det är vissa perioder då jag alltid skriver och vissa då jag totalt glömmer bort, och nu har det vart just en sån tid.
även om det bara handlar om några dagar. men det spelar ingen roll från och med nu ska det vara ny uppdatering varje dag som gäller,

åh vad det här är jobbigt, jag vet varken ut eller in längre. vet inte vad jag gör och inte gör.
jag måste ta tag i det här, fortsätta kämpa så ska vi se att allt löser sig!
men nu har jag bestämmt mig, och jag tänker inte välja, det tänker jag absolut inte göra för det känns bara så fel, speciellt när jag bara kommer känna det helt konstigt och deppiggt efter "valet"..
så jag väljer att inte ta något  och se vad som händer och sker i framtiden, mina takar lutar mest åt ena hållet och du har nu chansen att visa att du menar vart enda ord vännen och inte bara snackar massa bull shit!

jag har vart så himla trött på sista tiden, orkar inte ens tänka.
tack alla mina änglar som finns där för mig när jag behöver er, ger mig goda råd och hjälp på vägen.
älskar er alla och det hoppas jag att ni vet!

engång emo alltiii emo

ska berätta lite om både onsdag och torsag, men såklart börjar jag med
 onsdag:
först va det såklart skola som vanligt, mycke tråkigt.
efter skolan gick jag rebecca och nathalie hem till becca och fixade oss lite snabbt, fem i fyra skjutsade beccas farmor oss till bussen och vi tog den till stan, det hade blivit ett litet missförstånt med bussen så alicia och ellinor kom en timme senare. när vi kom in till stan i alla fall efter 22minuters bussresa gick vi till donken åt lite och gick sen i lite affärer.jag köpte en avslutnings klänning ett puder och en tröja.
senare kom allizz och ellllii vi gick med dom också. vi planka tåge till kolbäck va där i två timmar sen åkte jag becca alliz och näädly till rebecca, jag blev hämtad elva och resten drog antagligen till bark.

torsdag:
blev väckt halv tio, käkade frukost och åkte iväg tillsammans med jonas matilda och fredrik till den gamla lägenheten där mamma väntade otåligt på att vi kulle komma och hjälpa till med att fixa det sista.
vi va klara vid tolv och då åkte jag mamma och matilda och köppte hårfärg till mig, medans fredrik och jonas va iväg och köpte pizza. dom kom hem och vi satte oss allihopa under tystand och åt.
efter maten färgade matilda håret på mig men jag tror fan det kom överallt utom i håret ;o
men det blev ett bra resultat endå, eller ja mörkare än vad jag fötväntade mig men det  blir nog ljusare efter några tvättar.
klockan tre tog jag min packade väska och åkte till pappa, tina kom och vi började så småningom att fixa oss.
denise kom runt fem hon fixade sig hon med, och kvart över sex kom tinas mamma å vi for till västerås.
vi hämtade ut pengar och ställde oss sedan i kö till årets summerparty på konrad. medans vi väntade kom det bara mer och mer folk och många útav mina söta vänner kom och ställde sig vid oss.
insläppet började åtta och en kart senare var vi alla där inne. va väldigt segt i början men när skumme kom blev det gensat roligare, ju senare det blev desto mer folk kom det och tilllslut kunde man kanppt dansa för det va så himla mycket folk.
men tack för en underbar kväll flickor och pojkar!

måndag 19:19

du är så underbar mitt hjärta, du är min bästa vän och syster.
man kan lita på dig till tusen och du är mitt ljus i mörktet. du finns alltid tillhands när man behöver dig och du ställer alltid upp på mig. för ungefär ett och ett halvt år sen kunde jag inte säga allt jag säger nu, jag är så himla glad att jag lärde känna dig gumman och det har vart en del tjaffs i början av våran vänskap men dom tjaffsen rann ut i sanden och allt blev bara bättre och bättre.
jag har så många underbara minnen, gråt och skratt  med dig.
många tårar har jag fällt för oss men du ska veta att jag aldrig lämnar dig min stjärna!
du betyder så mycket för mig och våran vänskap kommer aldrig att försvinna
vi har våra stunder då vi glider mer och mer, men vi hittar alltid tillbaka precis som i äkta vänskap.
jag skriver det här för att du ska förstå hur mycket du betyder för mig, och hur mycket jag älskar dig.

tina du är helt enkelt bäst!


söndag 20:17

igår vart det en hel dag med anna, vi va hemma hos henne å  halv nio åkte vi med mamma och jonas till köping och kollade på bilar. va hemma igen kl tio kollade på film och blev hämtad hos anna fem över tolv, åkte då hem till pappa och packade lite. på vägen hem till mamma fick jag ett telefonsamtal av en full anders han svamla runt och frågade vad jag gjorde ungefär 10 gånger på två  minuter, men jag tycker om han lika mycke för de ;)
när jag väl va hemma packade jag upp mina grejer och la allt på sin rätta plats. sen gick jag ner en våning och kollade på tv. gick och la mig i sängen klockan två skrev ett sms till min älskling och fem minuter senare ringde han och berättade att jag inte får sova.
vi pratade i 40minuter sen skulle han sova det behövde han och jag med för den delen.
vaknade kl ett idag satte på datan gick sen ner och gjorde iordning frukost tog med den upp och satte mig i sängen med datan framför mig, jag har inte gjort nå mer än att kollat på tv och sutti vid datan idag, det var meningen att jag skulle va hemma för jag bestämmt mig för att plugga matte och so.. men så har inte blivit än.. jag förökte tidigare det gick i femton minuter en orkade jag inte mer, men ja måste faktiskt så ska ta mig för att göra det nu också. kyss

fredag

vaknade kl elva av att nått fucktard ringde fel och sen kunde jag inte somna om heller lagom drygt faktiskt.
låg kvar i sängen en halvtimme sen gick jag upp käka lite frukost och satte igång datan. började fixamig vid fyra och kl sex åkte jag till stan med pappa och sen släppte han av mig i gryta hos min bby, vi gjorde inte ett dugg faktiskt men det kan va skönt det med  :)
pappa hämtade mig kl tolv och när jag kom hem satte jag på datorn och nu sitter jag bara här käkar godis och känner mig lost, är så himla trött så tänker nog gå och sova nu faktiskt..
godnatt på er


s t o c k h o l m

igår var vi i stockholm med klass 8:2
samaldes kvart i åtta utanför skolan bussen åkte kl åtta mot sthlm.
först gick vi på nå museum sen åkte vi in till stan gick på stan i två timmar samlades sen utanför riksdagshuset kvart över tre, va där inne en kvart tjugo minuter sen bar det iväg mot våran slutstation grönalund, men innan vi fick gå in där skulle vi gå på skantzen i en timme, ganska segt satt i gräset men sista kvarten gick vi och kollade på sälarna.. eller ska kanske säga sälen, den var hur söt som hellst och vi ville bara inte lämna den!
sen fick vi äntligen gå på grönan det var hur kul som hellst jag och ellinor åkte precis allt nästan medans nathalie och alicia va med på några hörn av karusellerna. kl elva stängde det och vi gick till bussen och åkte hem.
steg innanför dörren fem i ett, då gick jag och la mig på en gång var så himla trött.
tack för en underbar dag alla, jag älskar er!<3


tisdag 22:27

tina du är min ängel!

imorse upptäckte jag att jag inte hade någon plattång så jag fick sätta upp håret och se gla ut, det såg fördjälvigt ut men vad ska man göra? INGENTING..
va skola, slutade tjugo över två åkte och gymma tio i tre. mötte sen tina vid tågstationen halv fyra. vi gick hem till mig och kollade på film och myste, du är helt underbar min stjärna det hoppas jag att du vet?
orkar inte skriva så mycket om idag för dt har inte hänt någonting speciellt.
imorgon ska jag upp halv sex för vi ska åka till stockholm redan klockan halv sju- sju.. fyfan skjut mig?
så nu ska jag gå och göra mig klar för sängen och sova.

godnatt  alla blogg intreserade snyggingar (K)

måndag 09:06

helluuuuu
igår vaknade jag klockan 7 och trodde det var månda så precis när jag skulle gå upp kom jag på att det var sönda så jag la mig och sov igen. vaknade igen halv ett, gick ner gjorde iordning en stor frukost satte mig ner och åt sen kollde jag på tv en liten stund. mamma frågade om jag ville följa med till min gudmor helena halv tre och det ville jag för tim fyllde sex år. vi va där klockan tre och sen kom det massa gäster vi fikade och pratade om skolan betyg och olika jobbiga saker vuxna jämt måste prata om. men det var bara att se glad ut och svaraa på frågor. och hela tiden fick man höra "åååh vad stor du har blivit, kände inte igen dig" -.-
åkte hem tjugo i fem, beställde pizza åkte och hämta sen satt jag mamma fredrik och jonas vid matbordet och käkade, pratade och skratta. skratta är nog någonting man gör minst en gång om dagen när man är i närheten av familjen zetterlund. :) när vi käkat gjorde jag klar en läxa som är ett halvår försenad, sen vart det datan resten av kvällen.
berättar om vad som händer idag senare för jag har inte riktigtbestämt det än
pussss


för du är underbar

han som inte bara säger att han älskar dig utan även bevisar det.
han som skickar sms på kvällarna och säger att han saknar dig.
han som inte döljer något för dig utan berättar precis allt som det är.
han som uppskattar dig och allt du gör för honom.
han som håller dig i handen när alla andra ser på.
han som verkligen lever för endast dina kyssar.
han som inte kollar på andra tjejer för du är allt han ser.
han som jämt ställer upp och alltid finns där för dig.
han som aldrig skulle tänka tanken av att svika dig.
han som vaknar på morgonen och det första han tänker på är dig.
han som skiter i alla andra tjejer han kan få för du är allt han vill ha.
han som ringer upp dig varje gång du lagt på även fast ni har bråkat.
han som aldrig lämnar dig.
han förtjänar din kärlek.

lördag 23:38

vaknade klockan elva av att fågel jävlarna kvittrade skallen av mig. gick upp åt frukost och satte mig vid datan satt där ett bra tag innan jag börade fixa mig, va inte på fix humör idag sådet tog längre tid än vad det borde gjort. för jag gorde allt utom det jag skulle. när jag väl var klar så gick jag hem till linnéa. hos linnéa var även oliver och vi tre skulle baka men orkade inte så vi kollade på en psykfilm i stället sen gick vi och lagade mat. när vi käkat så pratade vi och kollade roliga klipp på youtube. anna kom vid halv tio, hon och jag drog ut efter en kvart och oliver å linnéa blev kvar hos henne i värmen.
vi cyklade iväg till t-bild för att se om min cykel stod kvar och till min förvåning så gorde den det också.
sen cykla vi omkring lite och pratade, träffade på robbin och billy stod oc pratade med dom en stund tills dom bestämde sig för att cykla till statoil och köpa choklad.. men dit orkade vi definitivt inte följa med så stannade kvar utanför ica och prarade. mamma vägrade komma och hämta mig så jag cyklade hem vid elva ungefär.
förlåt mamma men jag flyttar fan till pappa ett tag nu, jag orkar inte med att du & jag bråkar hela tiden.


fredag 22:48

ÄNTLIGEN HEMMA!
usch fyfan vilken tråkig dag det har vart idag,skola sen följde jag med tilda fia och samme till stan matilda pierca tungan och fia en plupp under öga, vene vad man kallare och samme va bara störd som vanligt :) när vi kom hem gick vi till t-bild och väntade på pappa skulle ta kort till nå sak till kanada.. pappa ska ju flytta efter det gick vi tre och åt lite tjockis pizza, mamma ringde och vi åkte till mormor fast jag hade planerat att åka till västerås med anna och rosanna och vara med bby och hans kompisar men fick det bli så då nääj.
alltid mamma och förstöra allt, först ba visst åk dit du sen ba ne vi ska fira mormor hela kvällen!
det var okej dom första två timmarna man var där men sen när det började bli tre fick jag fan panik, frågade om vi kunde åka hem och svaret blev a snart, en timme senare frågade jag igen och svaret blev detsamma den gången med.
när det sen gått ytteligare en timme fick jag damp och skrek satte på mig skorna smällde igen dörren och satte mig i bilen och efter en timme då vare okej att komma.. min mamma är dum! :(
ah jag övereagerar på allt och blir för sur men kul att sitta hos mormor en hel fredag! nejtack det gör jag inte om.
hoppas det blir en BRA lördag i alla fall!!

torsdag 08:20

godmorgon på er!
nu sitter jag här redo för skolan, ska vänta tio minuter innan jag går till bussen.
började kl åtta men orkade inte åka diekt och nathalie undrade om vi kunde ta 20i 9 bussen så jag sa självklart :)
igår sov jag bort nästan hela dagen det var meningen att bby skulle komma men det blev inte så och jag sov endå helatiden ungefär så det kvittade men han kommer troligen idag i alla fall. bäst för han :M
imorgon blir det att åka till västerås med anna och rosanna vi ska va med anders och fler men vet inte vilka vi får se.
men nu ska jag borsta tänderna och traskaiväg till bussen
vi hörs (k)

tisdag 17:53

jag åkte till västerås som planerat med halv 4 tåget igår, var framme en kvart senare. men fick sitta och vänta på anders i en halvtimme för han kom med bussen, när han kom så fick vi och vänta på en ny buss som sen tog oss hem till han.
vi kollade på film och pratade och jag åkte hem med sista tåget som går kvart över nio.<3

seg och tråkig skoldag idag, och regnet bara öser ner.. och såklart fick jag lov att cykla till skolan men mamma hämtade mig som tur var när jag slutat. då åkte vi in till stan och hämtade ut mina andra par glasögon.. skit fint -.-
när vi var klara med det så åkte vi och handlade lite sen var vi på hemfärd igen, inget regn och lite sol hade jag skymtat men självklart så började det regna såfort vi kom in i hallsta.
nu sitter jag i min säng och hör hur det bara öser ner regn och sen är jag trött hungrig och irriterad för min mobil inte fungerar så smsa mig inte!


måndag 08:27

godmorgon alla glada
sitter här med en tandborste i munnen och väntar på att klockan ska bli 20 i så jag kan gå och möta nathalie vid bussen, sen traska vidare till skolan. jag sov jätte skönt inatt, förutom att min säng är jätte hård och liten.. men idag ska jag hem till mamma då får jag en stor och mjuk säng.
efter skolan idag blir det att gå hem till pappa packa klart mina saker och ta dom till mamma, sen åker jag nog till västerås och träffar anders. men vi får väl se, nu ska jag göra klart det sista innan jag ska gå. bye :)

söndag 22:13

ellinor sov här inatt, vaknade vid halv ett ungefär då gick ellinor hem för hon skulle ha "kalas" haha
då satte jag mig vid datan och sen fixade jag mig och denise kom hit, vi gick ut träffade linda, evelina och linn.
vi va ute och gick hem vid nio. nu ska jag kika på andra avenyn.
kyss


njut gjärna av mitt vackra oranga hår och sångröst!
http://www.youtube.com/watch?v=GPVCOcLdiao&feature=channel_page

lördag 17:25

halihallå
jag har inte berättat om underbara valborg än, så tänkte att det var på tiden att göra det nu.
skola på dagen slutade halv tre, gick hem då kom tina och denise vid tre och vi fixade oss lite senare sen. halv sex gick vi till maistro med lina käkade mat blev mätta och belåtna, sen gick vi till mig igen en snabbis skulle bara hämta mina cider. sen bar det iväg på fest hos gimmys men tina följde inte med utan va ute med simon ist.
när vi kom dit så var linnéa, robin, anders och adde redan där. vi började dricka och så småning om kom linda, ellinor, emilia, anna och rosanna också. tjugo i nio bar det iväg mot brasan det hände mycke på vägen, och vi va så sega så det var redan slut när vi var framme.. menmen mötte massa busungar vid sporthallen kommer inte ens ihåg vilka för jag var GANSKA dragen just då. alla drog och kvar blev jag robin anders och linnéa. vi traskade iväg till ica där tina och fler väntade på oss. vi satt där ett  tag sen gick jag tina och anders hem.
tina sov här och anders  :D
tack så jätte mycket för dagen mina älsklingar!<33

bwt, jag är gift.. suck on that! :D


RSS 2.0