fredag.

äntligen fredag och sista jobb dagen. sitter och gör ingenting just nu. om en stund ska vi spela kubb, grilla korv och bara ta det lugnt nu när det är sista dagen. slutar elva idag, då åker jag hem och börjar fixa mig inför bröllopet. grattis mamma och jonas som gifter sig idag! blogg u later.

!

skantzö, jävla skit ställe! alla är otrevliga och hittar på massa skit jobb som dom själva egentligen ska göra, rent slaveri fan. jag blir så irriterad på alla jävla cpn som bara sitter och käkar sina jävla bullar och dricker sitt kaffe medans dom sitter och kollar vad vi gör och ber oss gör allt skit man kan hitta på. hade nyss dammsugit golfbanorna och sen ber dom oss göra de igen för de ska bli extra fint, dumma i huve heller? sommar jobba aldrig här säger jag bara! gå och dö era jävlar, hoppas ni dör i cancer.

elva

klockan är snart elva och lunchen börjar om en timme, magen kurrar redan och jag vill lägga mig i min sköna säng för att sova lite.. men nej de blir inte av utan man sitter här på några stenplattor och rensar ogräs på skantzöbadet med anjelica, linn, en tönt och två rise&nudles.

.

hej. jag vet att jag är väldigt dålig på att uppdatera men jag har inte alltid mina tankar där dom ska. ligger just nu på mage i sängen och kom nyss hem från mamma, vi har firat lina som fyllde 17 i fredags. ja så idag har man tjocka i sig lite tårta och andra godsaker. tänkte kanske traska iväg till linnéa snart för vi ska prata lite, men just nu regnar det ute så vi får se hur de blir med den saken. jag har tänkt på en sak ganska länge nu.. stenar, vart kommer dom ifrån och hur blir dom till? liksom allt i denna värld har en logisk förklaring om hur de blir till men stenar, finns de någon riktigt bra förklaring om dom? ne jag ska väl stoppa i mig lite mat sen göra någonting med mitt liv, iaf just denna dag. (som dok snart är slut för min del) ha det bra, puss.

.

halloj, sitter just nu i köket och har just gjort iordning pastasallad till min matlåda inför imorgon.
en vecka har snart gått och imorgon har jag jobbat fyra dagar.. det är inte mycket men jag lovar det sliter på en att vara ute i solen åtta timmar om dagen och jobba. riktigt skönt att det snart är fredag faktiskt, jag är helt slut.
på lördag åker jag på endagskryssning med linnéa och några. bussen åker från hallsta halv sju på MORGONEN, huuuur ska jag orka.. ah anyway det blir nog trevligt i alla fall.
måste gå och lägga mig nu faktiskt så jag orkar upp till halv sex imorgon, jag är svin trött.
puss och godnatt!

bebis

you'r my life sweetheart, don't ever leave me!




love dealer

dax att fixa sig sen träffa linda untanför ica, hämta upp danni och sen chiiillaa..
nu ringde mamma och sa att jag skulle med och käka mjukglass på lustigkulla så får väl göra det då.

blogg u later, kisses.

it could be

shuuue, ja vädret är ingenting att klaga på helt underbart sommarväder!
fick reda på av pappa igår att jag fått ett sommarjobb, börjar nästa vecka och sen kobbar jag tre veckor.
det är på komunen så får väl måla staket och klippa gräsmattor.. yeey min dröm.
men det ger ju pengar att jobba och det är någonting jag verkligen behöver.
kommer börja 7 och sluta 4.

idag ska jag träffa mina brudar, får se vad vi hittar på.
ska iaf ta en dusch nu och fixa mig lite, ha en toppen dag.
puss

the city

kom nyss ut från den härliga duschen.
sitter och väntar på att mitt hår ska torka så jag kan börja fixa mig och sedan dra ut och träffa daniella.
drar till västerås med mina brudar sen runt sex och kommer hem någon gång ikv.

vaknade imorse av att mamma kom in i mitt rum, jag hade fått mitt brev med information om vad jag kom in på. hon var jätte spänd och jag med så öppnade det på direkten. kom in på handelsprogrammet på jensen och står även som 13e reserv som frisör/stylist på praktiska och som 9e reserv på carlforsska som hantverk-frisör.
håller tummarna för att jag ska komma in på antingen praktiska eller carlforsska!

RSS 2.0