bom bom shake it shake it

lördag/söndag: vaknade runt 12, satte mig vid datan och sen gick jag och käkade frukost med pappa. efter det så satte jag mig en stund vid datan igen innan jag gick till cornelia för att fixa till discot. cornelia tina ellinor och fredrik var där. fredrik drog på hockey match sen och vi började fixa oss samtidigt som vi kikade lite smått på askungen 3, men a vi fattade inte mycket alls. alla bilder från kvällen finns på min bilddagbok, a-amandadunder. vi åkte in til västerås runt halv 6 fick stå i kö i en och en halv timme ungefär innan vi kom in. det var ganska dött i början men det blev bara roligare och roligare. blev mycker glädje, skratt och svett. men KUL hade vi. gick ut där ifrån runt kvart i 12- då gick jag, ellinor, tina, cornelia, charlie, dennis, tobias och nån mer till donken och käka lite. sen kom lars och hämtade oss kvart över12.
när jag kom hem så traskade jens över och sov här. vaknade vid nio. låg och pratade sen somnade vi igen vid elva. vaknade vid två av att jens sa: älskling jag går hem en stund och duschar och så. sen gick jag med han till dörren och sa hejdå och han gick hem och jag satte mig vid datan. blir nog en cill dag ideg orkar inte göra någonteing. och sen måste jag endå plugga. har mitt tyskaprov imorn och sen måste jag skriva klart sagan till svenskan.
men tack för den väldigt underbar kväll älsklingar, jag älskar er mest

puss

party like a rockstar

shaaaaaabbbbbbaaa, idag vare skola. började med att jag och bullen kom 5min försent som alltid. vi hade genomgång i nå sak vi ska göra på tekniken, efter det så hade vi ämnesfördjupning i 2timmar typ. sen vare matte, hade någon konstig lärare som inte var så bra på sitt jobb. haha men iaf gjorde inte så mycket på den lektionen. efter hade vi lunch, sen no, slutade vid fem i halv två, då gick jag och lina te järnia och köpte hårfärg färgade min utväxt men märkte sen att det inte räckte till att färga hela mitt underhår också, så fick vänta på att det första var klart sen gick vi och köpte en till. det blev väldigt bra nu är hela håret blondt iallafall. efter det så gick vi till gårn.. var inga alls där typ så vi gick ut igen efter 10min. då gick vi hem till mig och fixade en sak sen satte vi oss utanför bullen, men det var ganska tråkigt att sitta där ute så jag smsade nathalie och hon var hos sacha med alicia och massor. vi gick dit och dom två kom ner sen pratade vi lite och sen gick dom upp igen. då hade vi inget att göra så vi gick och gungade då vi båda behövde gå på toa så vi gick till jens och lånade hans toa. vi stannade där ett tag sen gick vi utanför charlie och träffade: ellinor, cornelia, tina, voito och charlie. vi gick sen hem te bullen och sen kunde vi inte vära där så vi gick utanför gårn, och in där en liten stund. sen besämde charlie att vi alla skulle gå till han så det gjorde vi, men lina var tvungen att åka hem vid 11, men resten gick upp till challe. sen när hans mamma kom hem så fick alla gå, det var runt fem över tolv. alla skulle hem så jag gick också hem. imorn blir det västeråsdisco med mina töser, ska bli kul. älskar er!
tack för en ganska bra kväll allihopa

pusssssss


skin skin som den sol du är.

tjeeen
idag vart det iallafall skola för min del, hade hemkunskap. jobbade med nathalie och lina, ojoj haha gick utmärkt eller vad säger ni tjejer? vi skulle göra kladdkaka.. nathalie hade i för mycket mjöl så vi var tvungna att gör extra av allt. men det gjorde inte så mycke, sen smakade ju inte så bra men det får vi leva med :)
efter hemkunskapen hade vi engelska. där kikade vi på ett avsnitt av vänner. sen hade vi lunch, det var pankaka. jag nathalie och rebeca skulle tävla om vem som kunde äta mest.. rebecca vann med sina 7 st, jag kom tvåa med 5st, och nathalie sist med sina 3st pankakor. efter maten var det idrott var inte med så jag och nattis gick te kantalhuset och tillbaka igen. efter det så hade vi matte, fast vi hade so läxförhör gick ju toppen med lite hjälp av mobilden  :M 
efter matten så hade vi svenska med GABBBBBII. gjorde ingenting. slutade halv 4  åkte till stan när jag kom hem, köppte en jacka, puder och två par skor. när jag kom hem gick jag till jens, vi har inte gjort så mycket, jag älskar dig babu!
gick hem vid 10,  och nu så ska jag väl sova.. orkar inte vara vaken mera (n)
hörs då
puss och godnatt


tjeen och puss på sjuk

vaknade vid 6 av att pappa väckte mig, skulle till skolan men jag kände mig inte så bra och hade tappat rösten helt.
han lät mig sova vidare vaknade igen vid halv 10, gick upp och satte mig vid datan direkt. finns ju inte så mycke annat att göra när man är sjuk, ellerhur.
sprutan igår var helt okej, gjorde bara lite ont sen sved det lite, men ingen fara. så nu ska vi tillbaka den 27 jannuari för spruta nummer 2.
för dom som ville veta de asså :M
idag händer det väl inte så mycket skulle ha åkt till sura med cornelia men nu blir det inge av med de, sämst.
så det blir väl bara en tråkig men chill dag hemma igen. men imorgon så hoppas jag att jag är frisk, är så trött på att bara sitta hemma.

tare chill (k)

Välkommen till min nya blogg!

skulle först till skolan men när jag vaknade upptäkte jag att jag hade faber, så det blev en chill hemmadag ist.
inte gjort någonting alls bara datorn.  kl6 blir det att traska till HUM då.
ska ta den första sprutan mot livmoderhalscancer. alla säger att den kommer göra skit ont så lite rädd är jag väl, men det går nog säkert bra. efter att jag vart där blire väl hem och plugga tyska, har prov imorn.
men jag hoppas lite att jag är sjuk då med så jag slipper provet, men det är bara de att då får jag inte åka till sura senare med cornelia :/
menmen livet är inte lätt (;

puss

RSS 2.0