all i can say is ..

När en tjej..



-är tyst,
så rullar det med miljoner tankar i hennes huvud.
- bråkar med dig,
tänker hon väldigt djupt.
- tittar på dig med ögonen fulla av frågor,
så undrar hon hur länge du kommer vara vid hennes sida.
- svarar jag mår bra efter några sekunder,
mår hon inte alls bra.
- tittar sorgset på dig,
undrar hon varför du ljuger.
- lägger sitt huvud på din axel,

så önskar hon att du är hennes förevigt.
- försöker få kontakt med dig varje dag,
då söker hon din uppmärksamhet.
- smsar ofta,
vill hon att du svarar åtminstonde en gång.
- säger; jag älskar dig,
då menar hon det.
- säger att hon inte kan leva utan dig,
då har hon tänkt klart att du är hennes framtid.
- säger att hon saknar dig,
så kan ingen i hela världen sakna dig mer än vad hon


tisdag, och snart helg(y)

pappa väckte mig halv sju sen drog ha ti jobbet, trodde såklart jag skulle vakna till men halvvägs till köket somnade jag och hade tydligen gått och lagt mig igen.. haha a fattar inget.
men vaknade tjugo över sju, då vara bara att slänga på sig sina kläder käka lite frukost och cykla till näs.
kom dit prick åtta. böt om och började jobba såklart. masa jobb och inge vila här inte. har bara en halvtimmes rast mellan ett och halv två och då ska man sätta sig ner och äta. sen äre ba jobba på till halv fyra då byter man om och går hem. men idag var det inte så mycket att göra där på slutet så jag fick gå hem tidigare, så kom hem vid fem i halv fyra.
då satte jag min vid datan.. ovanligt. sen halv sex kom mamma och hämtade mig för då skulle vi åka och fira fredriktönt som fyller 14bast idag, grattis!
vi fikade massor och sen när alla gäster haha hade dragit satt jag lina och fredrik och kollade i massor av  gamla skolkataloger vi kollade och skrattade i två timmar nästan. men kvart över nio dåkte jag hem.
ska snart sova puss

lördag, söndag.

vaknade vid halv tolv. smsa med denise och msna med lina. vi bestämde att dom skulle komma hit och fixa sig innan vi drog till sura halv sex. dom glömde smsa innan dom kom och sen a haha här går man bara in utan att tänka, puss på er brudar, ni är underbara! :)
vi fixade oss och sen to vi kort och så sen åkte vi till sura med denises mamma. vi var med lite folk där men brulintönt kom inte ;o  vi åkte hem vid tolv och jag sov hos denisen. somnade direkt vi kom hem typ.

på söndagen vakande vi halv nio!!! :O och ne såklart kunde vi inte somna om, men vi låg i sängen ett bra tag sen käkade vi frukost, sen la vi oss i sängen igen och vid halv ett började vi fixa oss för vi skulle med halv tre tåge till surahammar.
vi va med bby och jimmy. åkte hem vid kvart i nio.


fredaaaaaaaag

skulle på skoldansen på kvällen så fixade mig med tina och cornelia.
skulle fått mitt legg av sam som han haft i snart ett halvår men tror ni han svarar? ne här trycker man på upptaget och låtsas som inget.. ORKA! så gick dit men såklart fick jag inte komma in, så gick till nibble där mötte emilia mig sen drog vi upp ti en fest drog vid halv elva, var inte så kul. massa bajs hände och vid fem över tolv drog jag utanför skoldansen gick tillsammans med cornelia och tina ti cornelia hämtade mina saker och gick hem. sen drack jag en kopp te med papi sen pratade vi lite och sen blev det sova

prima fan (y)

yoo
idag vaknade jag vid fem i halv åtta, fixade mig snabbt och gick till skolan, kom bara 10min försent.
vi hade träslöjd, ååh vad det suger! sen efter det hade vi matte, sen lunch och håltimme i typ 3 timmar, så sssegt. sen halv två hade vi engelska, sen idrott, hahah åh nathalie dö, men jag älskar dig endå:D
gick ist upp och prata med fredrik, sen gick han in på lektion då satte jag och nathalie oss och pratade med tina och simon ett tag. vid tre gick vi för nathalie skulle med bussen och jag går endå hem åt det hållet.
när jag kom hem färgade jag min systers år och det blev prima fan :)
sen smsa robbin och fråga om vi skulle hitta på nå så han kom hit, vi pratade med matilda och sen gick han och jag ti ica, sen gårn o två minuter, var fan inge folk alls där;o sen gick vi han till robbin stort rum du har !
vi pratade massor och kvart i nio gick jag hem och duschade, nu ska jag snart lägga mig i sängen och smsa lite.


vem dissar vem, lilla flicka se och lär

halihallå
idag missade jag första lektionen som var tyska. vi hade prov och jag hade inte pluggat så bättre att göra det provet en annan gång eller vad sägerni?
slutade halv fyra idag men fick sitta i skolan till halv fem, men mathias var kvar i skolan så jag kunde sitta och prata med han den timmen i alla fall. halv fem kom mamma och pappa, sen hade vi utvecklingssamtal med min mentor richard,
a gick väl bra då, hehe jo men bra betyg börjar man få nu iaf när man hänger med på endel lektioner.
vi var klara vid fem, då åkte jag hem bötom och sen skjutasde mamma mig till soprthallen, eller vi hämtade upp emilia efter vägen såklart. vi gymmade en och en halv timme skönt! vi har blivit så slöa på sista tiden så nu nästa vecka äre nästan varje dag som gäller. när jag kom hem duschade jag och satte mig vid datan.
nu ska jag snart sova så jag orkar skolan imorn.
VI HÖRS SUCKERS

då vare tisdag igen

orkar inte skriva så mycket är as trött, har vart hela dagen och kramper i magen har jag med haft så det räcker och blir över idag. men vaknade halv 7 käkade frukost, råkade somna igen till fem i halv 8, då vara bara att rusa upp ur sängen klä på sig sminka sig och traska iväg till skolan, började åtta..
efter skolan blev det denise vi gjorde misslyckade pannkakor och sen kom robbin.
vi gjorde inte mycker och nu ska jag sova PUSS!

JAG HAR KOMPIS PÅ MIN MOBIL IGEN!

löööööördaa

vaknade vid halv ett, denise och jag kikade lite på tv sen gick vi till köket och fixade frukost.
när vi käkat blev det datan och prat, vid halv fyra drog denisen för hon skulle göra nå och halv fem kom jonas och hämtade mig och skjutsa mig till min moster i stan. när jag kom dit kikade vi lite på tv och bestämde vad vi skulle göra under dagen. medans vi pratade fick jag lägga handen på hennes mage och rättsom det var kände jag en svag spark där innifrån och ojojoj vad hennes mage växer fort! men när vi bestämt att vi skulle baka pizza och kika på melodifestivalen så traskede vi ner på stan och handlade lite smått och gott.
vid klockan halv sju satte vi igång med bakandet, pizzan blev as god och när vi käka oss mätta så började tvn, vi satte oss och kollade tillsammans med alex. när melodifestivalen var slut och allt godis var slut så blev jag skjutsad till hallsta igen. men jag fick inte åka hem, jag och mamma skulle tydligen sova hos jonas. men det gjorde inget för fredrik och simon var ju där, jag umgigs med dom två busarna resten av kvällen/natten, vi kikade film och pratade. ni är underbara killar!<3
dom somnade vid fyra men inte jag, fredrik hade tagit täcket och lagt sig i som soffan och simon tog filten och tryckte in mig i väggen, så jag bestämde mig för att gå upp till "mitt" sovrum och sova.

fredag

blev skolan idag, efter var jag med tina och denise.
vi gick hem till mig käkade och satt vid datan. sen bestämde vi oss för att ta lite kort och det gjorde vi, men aa d blev inte lite kort.. kanske upp mot 60st. när vi var klara med det fixade vi oss lite och kilade till herrgårn, där träffade vi lite folk och jag var som en mamma till dom flesta haha, kanonkul (y)
drog hem vid elva denise sov hos mig,

puss

peaaace

vaknade halv sju med ont i halsen och huvudvärk, bestämde mig för att somna om och vara hemma idag.
och såklart vart det en dag när man bara sitter hemma utan att göra någonting alls.
så jag duschade kikade på tv satt vid datan tog en cocosboll gick till pappa och hämta en tröja kikade mer på tv och satt vid datan. ja precis en KUL dag med andra ord. men jag har i alla fall gjort klart boken om mig som ska vara inne imorn och gjort klart min no läxa som är bara två veckor försenad, men det gör väl inget :D

dagens låt: dead and gone
dagens klädsel: mjukis och stor t-shirt

hey girl

vaknade vid halv tolv,gick upp och käkade frukost.
pratade lite med tina och hon kom med 20i fyra bussen, vi gjorde inte så mycket men sen bestämde vi oss för att baka lite så vi traskade över till pappa och snodde smör och havregryn.
sen när vi kom ti mamma igen så satte vi igång att baka, efter endel kladd och flygande smet så var chokladbollarna klara, dom blev helt okej och nu är nästan alla slut. jag satte på tvn och datan och sen fick tina något ryck och frågade om hon fick städa mitt rum, och jag sa självklart ja.. men jag trodde hon skämtade, men efter tjudominuters städande var hon klar, för mig skulle det ha tagit minst en timme,  hon gillar att städa men inte jag.
hon åkte hem vid åtta och jag sitter här och chillar, känns som att jag kommer bli sjuk :(
men vi får väl se, imorn äre skola som vanligt.

kyssarr (k


måndag

vanlig skoldag, tråkig och seg.
åkte och gymmade efter skolan sen tog jag halv fem tåget till surahammar.
täffade brulin, vi kikade på film och så. du är min bby <3
åkte hem med 20.22 tåget tillsammans med matilda, på vägen hem från tåget berättade jag hela min livshistoris fan ;o
men skönt att äntligen prata ut om allt verkligen, älskar dig bigsis och det vet du.
när vi kom hem käkade vi upp dom sista cocosbillarna som fanns kvar och sen dampade vi framför datan.
gick och la mig vid elva.

puss


lördag

vaknade vid tolv, satte mig vid datan sen fixade jag mig och vi tre åkte jag mamma matilda och jonas å bowlade, först gick det fett bra för mig, jag låg etta.. sen efter en halvtimme låg jag tvåa och det slutade med att jag låg näst sist.
efter det åkte vi till jonas och käkade tacos, sen skjutsade jonas mig fredrik patrik och tina till saga, vi skulle in på ukm och kika på simpalimpa. han va AS bra! tina började gråta men jag lyckades hålla tårarna tillbaka.
när det var slut stog alla ute och prata en stund sen gick jag och tina hemåt, men vi kom inte så långt stannade vid ica med patrik fredrik och sam i två timmar typ, sen gick tina och jag hem till mig. vi kikade tv och hon åkte hem halv tolv,
somnade vid kvart över ett, är jätte trött nu för tiden fattar inte varför.

dagens vill ha: sommar!


next time

åkte till sura igår med lina, ellinor, denise, och emilia.
vi tog halv sex tåget dit, gick till kärn och gjorde inget mer än att kolla på tv.
träffade brulin också, men han kom och gick helatiden han.
vi gick till konsum för där skulle denises mamma hämt oss halv tio.
ellinor tog brulins sjal och knötfast den i ett träd, han skulle hämta den sen men så var den borta.. vad han sa te mig iaf
som bestämt kom denises mamma halv tio, vi satt fem stycken och trängdes i baksätet, haha lyckat.
när vi kom till hallsta så gick vi ti torino och käkade sen drog dom till herrgårn och jag gick hem
somnade vid halv två, vad jätte trött. idag blir det ukm och grejer

hörs


baby we can do it, we can do it all night


fredag:

kvällen började bra men slutade i katastrof för min del.
jag klarar mig själv jag vill inte ha din fucking jävla hjälp, du behöver inte låtsas som du bara bryr dig om mig och gjorde det för min skull. du äger inte mig och jag är inte din längre och kommer aldrig mer bli, så jag vill inte ha någonting med dig att göra fattar du det!?

är fjortisfylla är det enda ord folk kan komma på när tjejer dricker ?
jo visst vi har fjortisfylla för vi är ett: tjejer som sminkar oss(fjortisar) två: dricker precis som vanligt folk och får en fylla..  jomemn vi sätter ihop det och gör det till en fjortisfylla för det låter moget :D


RSS 2.0