solsken!

åh den här veckan har vart underbar, fint väder och mysiga människor hela veckan lång!
det här va just det som jag behövde och saknade för att det skulle bli sommarlov på riktigt.

hela helgen spenderade jag med älsk och andra underbara människor precis som resten av veckan.
i fredags fixade jag mig tillsammans med linda och denise innan vi gick till billy. där vare fest, nycktert till att börja med men sen blev det lite dricka. en toppen kväll, gick hem till mig och sov med deniseklockan två och dagen efter åkte vi till cityfestivalen med lina, emlia, nathalie, sara, sara, sofie, ellinor. där hade vi kul, kollade på mind kaos och promoe å gjorde henna tatuering. pappa hämtade mig tio över tio, vi åkte till donken sen skjutsade han mig upp till bulten. älsk, billy och michaela var där. jag och jens sov hos mig och det hade jag längtat efter. att få ha hans närhet madans man sover är det bästa som finns, även fast han puttar ut mig från sängen :D
när vi vaknade idag åkte han och bytte om medans jag åt och klädde på mig, han kom tillbaka och vi åkte till båtbryggan och umgicks med folk i solen. träffade tina en stund, kändes bra! klockan halv sju gick jag och jens till bulten, kollade på tv och lagade mat medans billy och michaela va hos henne.

nu är jag riktigt trött och längtar till helgen, POWERMEET och sova hos baby hela helgen.
godnatt p&k

du är så Yeah Yeah Wow Wow

torsdag

jag vet att det är tråkigt och ganska uttjatande att jag oftast bara skriver om vad jag gjort under dagen. har inte blogg humör just nu, men ska försöka skriva om andra saker också så det blir lite mer intressant att vara läsare till min blogg!
men varför inte bara avklara dethär inlägget som vanligt med att skriva lite kort om vad jag gjort idag :D

skulle åkt till fix fm med denise men vi orkade inte så stannade hemma ist, tog moppen ur garaget hämta upp denise och körde iväg mot båtbryggan. där va jens billy och ja massa andra tokskallar!
stekte på bryggan och blev ikastad, och tett efter hoppa jens i så jag slapp va själv. först blev det en chock av vattnet men sen när jag kände efter va det väldigt skönt i hettan! soltorkade och åkte hem för att ta av mig dom blöta kläderna och fixa till mascaran som runni åt alla håll å kanter. tog med mig pengar hämta upp denise igan åkte till maistro och käka sen drog vi upp ti billy å alla i vid bulten. va där från halv nio till kvart i tolv. mellan dom timmarna hända mycke, som tex att jack de puckot skulle dra ner mig på sängen men jag va såklart inte beredd så flög rakt in i sängkanten med båda mina smalben, det va inte roligt men kunde bara inte sluta garva och tårarna bara flög ur mina ögon. nu har jag upptäckt att det börjar bli stora blåmärken... får väl se hur det slutar!


shake that ass

tisdag

jag klev upp ur sängen och kollade ut genom mitt fönstret, inte ett enda moln på himlen!
satte på mig bikini och gick ut på ballkongen för att sola, satt där i nästan två timmar sen gick jag in och satte på datan, pappa kom hem och vi gjorde iordning min tårta, när den va klar så städade jag mitt rum och började välja kläder. när det var klart så fixade jag mig litt. folk började komma runt sex och klockan sju fikade vi, och klockan åtta kom min bby och billy, billy sa bara grattis sen gick han igen men jens stannade. halv nio gick vi ut. träffa denise och linda på vägen prata med dom och drog sen till ica där billy anders och alla väntade. tätt efter kom denise och linda som bestämt som för att va med oss och vi cyklade till trollebo där folk spelade fotboll.halv tio på ett ungefär cyklade vi  eller jag och jens gick hand i hand för hans kedja hoppa och vägrade sitta kvar när man satte dit den, men ja vi gick då upp till bulten där anders och billy har en lägenhet ett tag, egentligen är det billys pappas tjejs men hon är inte där just nu så dom två bor där tillsvidare.vi lagade mat och mycke skratt och bus blev det. alla drog kvart över tolv men jens skulle sova kvar hos dom så han och anders följde med mig hem kvart i ett.

jag har haft den bästa födelsedag man kan tänka sig! det känns helt konstigt men underbart att vara femton år.
jag fick en moppe, jag e lyckligast
och 1500kr
skit nöjd är jag faktiskt!!

falling like a domino

nu har jag fått det igen, känslan av att vara värdelös och obehövande.
jag hatar denna känsla men den kommer där ibland och ger mig deppritioner.. och det finns ingenting jag kan göra åt det. man känner sig så ledsen och man känner att man vill gråta, och när man väl göre äre ingen som förstår varför, inte ens du själv. det känns som att du rasar samman och kommer förlora allt innon kort. det känns som att ingen behöver dig du är helt oviktig, du har inga vänner kvar alla tycker bara du är jobbig och allt du gör är meningslöst du kan lika gjärna försvinna. försvinna från allt ingen skulle bry sig.

ja usch jag hatar när jag känner så och just idag är det så, allt som händer och allt som folk säger känns elakt och jobbigt. även om inget är på det viset så äre just så jag känner, jag misstolkar allt och tror ni tycker jag är jobbig även om det inte är sant. jag hoppas det är bättre imorn och att det inte håller i sig länge den här gången!


fire burning on the dancefloor

igår va jag i stan med mamma och fick tre par nya skor, när jag kom hem träffa jag denise vi gick till ica och träffa lina, satt utanför ett tag och sen gick vi tll nå grejs på samhälle som dom sattupp, billy komförbi och vi prata en stund.
senare på kvällen åkte lina hem och jag å denise gick till henne och spela madagaskar på tv sppel och sjöng singstar haha.
gick ut en stund och kom hem till tolv.

vakna halv ett gick och sola på balkongen, och vi sitter jag och väntar på denise och bättre tider.

JAG FYLLER FEMTON IMORN, GRATTIS TILL MIG!!!
hihi jens sover här imorn också, gör en update ikv puss


someday

lördag

kunde inte mått bättre ska jag säga, haha har ont i huve som en grek så ska gå och dricka vatten och äta lite frukost.
men först ska jag berätta om gårdagen:

vaknade halv ett, käkafrukost packa min väska och gick till ellinor kvart i två.
fixa oss fick skjutss till coop sen till emilia. denise va där, vi grilla och käka. nathalie kom när vi va klara för hon skulle endå inte äta nå. gick mot tåget kvart över fyra, lina kom dit och vi sex åkte till sura. det hade just blivit fint väder i hallsta men SÅKLART regnade det i sura men det var bara traska i regnet hem till andreas. det kom mer och mer folk med tiden, det var lite katastrof men endå kul. hade ingen tidsuppfattning om när vi drog men hem till omar gick vi iaf, mötte folk på vägen, eller så va dom med oss frånbörjan :D
vi va där ett tag sen gick jag ut och satte mig sen kom björnen och jesper, jesper skrek att vi skulle seupp för trappen och att han kände sig som en svan. och björnen fråga mig samma frågor 10gånger och sa att jag ska mobba han, så a då gör jag väl det sen då :)(y)
alla kom ut och det blev prat om att polisen skulle komma, jag och lina åkte lite bil och när vi kom tillbaka efter fem minuter så va alla kvar utanför, vi drog oss mot vägen och stod där å frös, jag ringde pappa han hämtade mig utanför joel kvart över tolv och vi hämta upp anna vid skogslund, när jag kom hem åt jag några mackor och drack mycke vatten sen la jag mig och sov. tack för dagen/kvällen alla


its time to put your fake smile on

torsdag

igår var jag med anna rosanna och några satt i gräset utanför mig och stekte med vattenpipa i solen.
jag och anna drog till henne vid halv tio, sen kom rosanna och vi spelade spel haha hon åkte hem halv elva.
jag å anna kollade på skräckis som jag redan sett, men läski endå. sen kunde vi inte sova för vi va rädda så kollade på ice age ett, vi kom fram till att anna va ekorren med sin jävla nöt och jag va verkligen sid.. haha kung ju. vi gick och la oss vid tre.

vaknade halv tre idag käkade frukost och jag gick hem helv fyra, böt om och gick till bussen. ellinor hoppa på vid kantzowska och nathalie missa precis bussen i näs. så jag och ellinor fick hoppa av i kolbäck och sitta utanför richard tills nathalie kom, hon kom en timme senare, gjorde det vi skulle sen åkte vi hem med bussen igen.
skulle ha åkt till nathalie igen sen efter jag vart hemma men va så trött så orkade inte.

imorn blire mina brudar, grill å chill hos milja kl tre sen får vi se om vi åker till camping eller inte.

vi hörs, puss

so damn beautiful

tisdag

idag vaknade jag av telefonen som ringde halv tio, det var pappa som sa att jag hade tid hos diktorn halv elva, så det va bara att gå upp och klä på sig sen gå ut och vänta på att mamma skulle hämta upp mig. kom dit satt och vänta ett tag sen vare min tur, men asså fyfan vilken LOST GUBBJÄVEL tror han va senil eller nå fel vare iaf det syntes ju på dirren ;o
efter en timme och en kvart va alla provsvar klara nejdå det var inge fel på min mage alls, så han sa åt mig att komma tillbaka om jag mådde dåligt på riktigt.. HALLÅ VAD SKULLE JAG GÖRA DÄR OM DE INTE VA NÅ FEL?! ojoj cepe va han.

tina kom till mig tio över ett, jag fixade mig lite snabbt och vi fixade med cornelias saker. tjugo över två började vi gå mot ica, satte oss utanför teatern och skrev på namn, nadina kom sen fredrik och sen simon.. haha det var MYCKE fler som skulle komma men många jobbade eller hann inte med bussen så vi skrev dit deras namn åt dom, det blev upp mot 30 namn kanske. vi mötte ellinor kvart över tre vid blommaffären köpte blommor för 130kr sen började vi traska mot cornelia, när vi kom dit satt hon ute i gräset med sin mamma, nån och syster. vi gav henne sakerna och man såg på henne hur glad hon blev. hon har klipp kort hår och är SKIT SÖT verkligen, sfter att ha sutti i gräset en stund gick jag ellinor tina och corren in och fikade, pratade minnen, skapade nya och skrattade som alltid och man ser på henne hur mycke hon kämpar för att bli frisk. vi pratade lite om hennes sittuation och sånt men lika glad va hon för det. gud vad jag älskar dig unge!

klockan fem gick jag hem och bytte tröja sen hämtade mamma mig, åkte med henne och jonas till västerås.
när jag kom hem till baby va robbin och chrille där också, dom drog ut å cykla efter en halvtimme och jag å jens lyssna på musik och sov faktiskt haha. halv nio kom chrille och robbin tillbaka och vi gick ner på råby centrum för att äta pizza. gud så gott det var :D och sen chrille dum som vanligt "men usch är det inte kineserna som dödar grisar och sånt levande"? såklart menade han flår men a det var ju inte det ända dumma som kom ur hans mun under tiden vi åt :p
när vi va klara cyklade robbin och chrille hem dom C Y K L A D E?! a what ever, jag och jens gick till han å kolla film pappa hämtade mig tio över elva och nu ska jag duscha puss!

hey there!

har inte srivit något på hela helgen, har inte haft någon lust och det har inte hänt någonting speciellt alls!
usch piss väder och äckel mage.. jag har haft ont i magen sen i fredags kväll, helt hopplöst
det känns som om någon slår mig med knytnävarna innifrån och när det är som värst så känns det som någon hugger mig med kniv, fyfan ibland gåre över men kommer tillbaka lika snabbt igen. får hoppas det går över helt snart!

ser ut att bli finare väder till imorgon, eller det hoppas jag i alla fall.. sprack upp och blev blått längst bort vid horisonten så man får hoppas på det bästa.
snart är det midsommar då måste det vara fint väder fast.. jag vet inte riktigt vad jag ska göra med någonting blir det heltklart!

och åh imorgon ska jag tina och ellinor hälsa på våran underbara cornelia, hon har fått komma hem till torsdag.
vi har köppt en ram som vi säter in ett minneskort i och sen ska vi köpa blommor, och för dom som vill visa att dom bryr sig om våran cornelia är det halv tre utanför ica imorgon som gäller. alla ska få skriva sit namn i ett kort vi ska ta med till henne. kom dit vettja! :D

ne nu ska jag nog ta mig ett bad, gud så skönt.
och föresten ONE WEEK UNTILL I'M FIFTEEN SUCKERS!

du är en ängel

jag vet att du kan klara det här, du har alla vänner och din familj runt om dig som bryr sig och finns för dig dygnet runt.
det finns så mycket man kan skriva om dig gumman, liksom hur underbar du är hur du alltid kan få en att skratta och på bra humör. det fanns en tid då vi var oskiljbara inget kunde komma emellan dig mig tina och ellinor.
vi visste allt om varandra och man såg på alla när det va någonting speciellt. jag trivdes så himlabra med er tjejer.
men tiderna förändrades och vi gick åt olika håll. visst är vi alla vänner men inget blir som förr!
det finns en person som tror att den äger dig och låter ingen annan komma dig nära, men den personen lyckas aldrig få det som vi delat! den personen kanske känner dig bättre nu än vad vi gör, men vi har endå mer gemensamt med dig än vad den någonsn kommer ha.

kämpa kämpa kämpa älskling jag vet att du kan jag vet att du är stark och en riktig kämpe det har jag lärt av dom stunder med dig. du ger inte upp och det får du inte göra i den här stunden heller vi behöver dig ingenting kommer vara vanligt om du försvinner. jag gråter redan och hur skulle det inte bli så om du försvann? det skulle bli en rejäl översvämning det vill jag lova! vi har kommit ifrån varandra väldigt mycke men jag bryr mig om dig och jag vill att våran kontakt ska vara densamma som förut.
jag vet inte riktigt hur alvarligt det är med dig men hur det än ligger till så ska du veta att du betyder hur mycket som hellst och jag älskar dig sjukt mycket cornelia björklund!!

chori chori

ojoj vilken kväll.
började med att nathalie kom till mig vi fixade oss och gick hem till ellinor för att grilla, vi grillade och hade kul.
åkte till sura med halv 7 tåget mötte joel vid tågstation och sen kom tre till vene vilka d va.
vi traska iväg mot camping det tog väl en halvtimme kanske. när vi kom dit var det inte ens nå folk där..
så vi 12 satt där och drack lite smått. sen kom det mer och mer folk och så var det helt plötsligt hur mycke folk som hellst men jag tror jag kände igen nästan alla, sprang omkring överallt och ingenstans sen va polisen å sicuritas där men allt va chill. anna kom till camping typ halv elva, hon hade cylat helt själv till sura stackarn. jag skulle sovi hos joel men bestämde mig för att cykla tillbaka med anna till hallsta kvart över elva. va tillbaka i hallsta tio över tolv ungefär.
då va vi på nå ställe i skogen där alla nior drack och skulle tälta. såg min jens stå där och vingla, gick till han och prata lite och sen fråga jag om han skulle med hem till mig, ville inte lämna han där när han inte ens visste vad han hette. skapligt full liksom. det tog 40min  innan vi var hemma hos mig och det kan man ju förstå haha
vi gick och la oss på dirren när vi kom hem. vaknade halv tre idag. jens åkte och skulle hjälpa sin pappa med någonting kvart över tre sen skulle han hem så vi får se vad som händer idag.

tack för en ganska lyckad kväll igår alla!

nu kommer det lite fina bilder men dom bjuder jag på :D


jag ser ut som en kines


bebisar


sötisar


älskar er brudar

hödre jag sommalrov?

äntiligen har skolan slutat, det är jätte skönt men jag hoppas på bättre väder nu.
åkte med fem över 7 bussen till nathalie va där halv åtta hon och ellinor sov men skulle gå upp när jag kom, jag satte mig vid nathalies sminkbord och börja måla mascara på fransarna medans ellinor och nathalie bara skulle sova till åtta, klockan blev tjugo i nio innan dom gick dom upp, dom stressade men jag tog det chill.
vi började halv tio men kom dit en kvart försent men whatever.
gick upp i ljushalen alla sjöng och endel gjorde bra uppträdande medans vissa gjorde mindre bra ifrån sig.
många tårar såg man i niornas ögon och det var nästan så man vill gråta själv ibland.
tråkigt att dom slutar nu men sen blir ju vi andra nior ist, ganska skönt och samtidigt sorligt..
efter gick jag hem och ikv blir det att grilla med mina brudar sen dra till sura med dom, det är ju ''fest'' vid kamping :D!
alla kommer

tisdag 22:53

ledig idag mötte jens ved milano tjugo i två
vi satt där och väntade på hans mamma som kom tio över två.
när vi kom hem till han kollade vi på tv och sov en stund, pratade och åt
pappa hämtade mig halv åtta i råby när vi kom hem åkte jag till mamma och hämtade alla mina saker sen till ica och köpte hårfärg, satte igång datorn och loggade in på msn. färgade håret och madans jag väntade på att färgen skulle sitta sin tid åt jag strips och korv haha.  skulle bara skölja ur håre men blev så blöt på tröjan så jag duschade helt ist med kläder.. nu sitter jag vid datan med en handuk i håret och en stor t-shirt över kroppen.
tänkte gå och sova nu faktiskt är lite trött men har ingen aning om när jag börjar imorn så går väl dit till halv nio får då trodde ellinor att vi börja :)







vi har haft många stopp i vårat förhållande och mycke tjaffs.
jag älskar dig mer och mer varje dag och mina känslor försvinner aldrig.
vi är menade för varandra jens även om det är menat att ta slut lika snabbt så ska jag kämpa och göra allt för att det SKA fungera och hålla nu.
du är allt mitt hjärta, jag älskar dig Jens Ove Nedergaard Hansen!

in your head

cabare på mogronen, jag hade förväntat mig lite bättre men den va bra.
grabbarnas knäckebröds dans va lätt king!
drog till stan med ellinor med tolv bussen, vi käkade donken och hon köppte skor, sen gick vi till STENSTOLARNA ELLINOR ÄNTLIGEN VA? :D:D
satt där i en timme å vänta på att bussen skulle komma gick sen till donken köpte en glass och gick mot bussen, vi hoppade av vid bark och kikade på film med han, sen kom nathalie och lite senare jesper. innan jag skulle hem kom janssen också. mamma hämtade mig kl sex skulle till min hög gravida moster i stan och fira henne som fyller år imorgon, grattis!
fika och pratade till klockan blev nästan halv nio då åkte vi hem, blev stoppade av polisen med en oskattad bil toppen, men vi fick åka hem utan böter endå. hehe, självklart vare för jag va med i bilen :M
ska hoppa in i duschen nu tänkte jag, riktikg skönt men innan det ska jag pallra mig ner till köket och ta mig en alvedon för mitt magont.
puss&kram pojkar och flickor

vi glider fram

är inte på blogg humör idag vet inte varför så berättar om min helg lite kortfattat..

i fredags va jag med folk och vi drog till herrgårn där det va ennumer folk, umgicks med dom och hade trevligt.
åkte hem till anna runt halv ett och sov där.
dagen efter gjorde vi inte så mycke myste med pizza och godis framför tvn tråkig dag men endå inte.
sov hos anna igen för hade ingen skjuts hem men det jorde inte så mycke.
idag vakande vi kvart över tolv käkade frukost sen ringde mamma så jag klädde på mig och följde med henne jonas och fredrik till ikea.
nu lodar jag vid datan som allti på kvällarna pusss!


kalla mig cp, kalla mig bög (8)

AJAJAJ fyfan mina knogar..
jag har aldrig haft sån jedra pain förut tror jag, visserligen börjar det gå över nu men när man väl fick kronan skjuten på knogarna va man inte så tuff längre, många bloddroppar, skrik och söndriga knogar blev det idag i ljushallen.
det började med att niklas, elin och dennis körde kronan sen va jag med. men dom skulle in på lektion så jag hitta nya cepen som skulle spela med mig. jag ellinor och linda låna en krona av louise och började köra, louise ellinor a och petra körde med sen turades vi om att köra med olika personer hela tiden.. till å börja med gjorde det inte så ont men ju mer skott man fick på sina händer desto ondare gjorde det och fyfan så våra händer såg ut efter en timme.

när alla mina knogar blödde bytte jag hand och samma blev det på den då ville jag inte va med längre(A)
bullen kalla mig pussy, och alla ska kö imorn då ska ni få se att jag inte allste är en pussy fan :D

puss på kronan och mina svullna händer ! :*

syns inge bra men jag lovar mina händer e väsrt, tack ellinor bulleghin :D

jag är den jag är

ja precis jag är den jag är, jag har fått många anonyma kommentarer på min bilddagbok på sista tiden där dom klagar på vem jag är, hur jag ser ut och att jag är tjock.
snälla håll det bara för er själva, ni höjer inte mitt självförtroende ett dugg snarare tvärtom!

jag kämpar för att bygga upp det bra självförtroende jag aldrig haft, jag kan inte säga att jag är snygg, fin, vacker ingenting jag är bara den jag är. mitt liv är inte perfekt och har aldrig vart det heller.
mycke skit har jag fått höra om mig själv och mitt utseende som fått mitt självförtroende är nere på minus så det bara skriker om det. . men mer och mer försöker jag att bygga upp det, det är inte lika dåligt som för ett-två år sedan, för då var det verkligen hemskt att leva mitt liv måste jag säga jag kunde sitta där framför spegeln och fälla tårar för jag kände hur jag rasade samman och hur ful jag va.
nu ska jag inte sitta och vara emo jag skriver bara sanningen. varje gång jag får mitt självförtroende på plus är det alltid någonting som sänker det till noll, jag är tacksam för alla som finns vid min sida och ni ska veta hur mycket jag älskar er

jag ber ingen att säga att jag är vacker osv, men jag ber er bara hålla käften och sen stå för det ni skriver om ni nu måste klaga och det är lagom omoget att vara anonym!

måndag igen klockan 18:51

så var ennu en måndag avklarad, våran tema vecka började idag har måbra tillsammans med alicia, ellinor och nathalie.
kom med bussen tio i nio, gick hem till ellinor och sen kom alicia också. vi gick till skolan och fick reda på att vi skulle samlas fem i tio utanför stora bibloteket. vi va där i tid vi skulle låna böcker om kroppen, men jag alicia och ellii gick till barn böckerna la oss med en varsin kudde och slappna av. alla hade gått utan att vi märkt det så vi satt där helt ensamma tills lunch, då kom nathalie också.
hon som fyller år idag , grattis nädly gumman knullmyndi å allt nu<3

vi käka satt sedan i matsalen ett tag och snacka sen smsa ellinor till kocken vi mötte han vid maxim och han skjutsa runt oss i bilen från kvart över tolv till ett, för då skulle vi vara vid mottionscentrum och gå feman, men vi tog trean ist när man va klar fick man åka hem.

gick med nathalie till bussen vi åkte hem, när jag kom hem höll jag på att tuppa av i värmen satte genast på mig bikini tog en filt och la mig i solen, fick ett samtal av jens och innom kort stod han bara där och sen satte han sig på min filt och stekte med mig, lagom skönt det då?:D
vi gick in efter en halvtimme för tönten gnällde om att det va varmt, men vad annat förväntar man sig om man sätter sig i solen? ;)
han tog halv sex tåge hem och jag skulle hitta på nå med denise men den tråkmånsen orkade inte och det gjorde egentligen inte jag heller för den delen.

imorgon skulle det bli regn va det lovat, men jag klarar mig faktiskt utan!!

RSS 2.0