kungar utan pungar ?!

torsdag
tog moppen med ellinor och åkte till sura och va med lite folk i några timmar.
åkte hem i spöregn så vi drog direkt upp till billy när vi kom till hallsta.
kolla lite på film och dampa. jag och ellinor åkte till mamma för att hämta klips till mitt löshår och vi är väl ba för kung så alla vet hihi:D:D  handen värker, men jag dör inte för det :(
hemma runt halv ett sydde dit klipsen på löshåre och tog sen en dusch. ska kika lite film sen sova
PUSS?


jag ska bli en stjärna en vacker dag

jag har äntligen beställt mitt löshår, jag är super glad. det är 55cm långt (lite för långt) men går att fixas till, det finns inga klipps för det ska sys fast i mitt livlösa och tråkiga hår. men medans jag väntar på att jag ska få göra det så ska jag sätta fast några klipps jag får låna av nathalie. löshåret är svart och nu måste färga mitt enga hår också som börjar gå mot det brunare hållet  faktiskt.
och jag har också bestämt att jag inte blir blond igen.. eller där ljög jag, men inte just nu i alla fall. för mitt hår kommer ramla av på en gång så väntar tills det är redo för lite blekning igen!

och så fortsätter jag med att fråga samma fråga.. vart är solen? vart är all värme?
den frågan finns inget riktigt svar på men jag fick förklarat för mig av billy att det beror på klimatförändringarna.. eftersom det blir varmare i afrika och alla exotiska länder så dunstar vattnet fortare och dom måln som då blir fulla med vatten dras oftast mot vårat håll, europas alltså. usch det är ganska tragiskt att det ska behöva vara så men lite värme dåochdå skulle väl inte skada eller?

01:01

vaknade kl tre, låg kvar i sängen till halv fyra sen gick jag upp platta håret och satte på mig mascara.
tjugo i fem gick jag pappa matilda och karen till kinasaken och åt mat. riktigt gott!
tina kom med tjugo i sex bussen mötte henne sen åkte vi och handla med pappa och karen. vi kom hem sen gick vi ut igen å träffa ellinor och nathalie och kl åtta åkte vi till stan. pappa jag matilda karen och tina kikade bio, harry potter, halvblodsprinsen.
den var ganska bra men kunde vart bättre. kom hem kvart i ett.

jag har vart så himla yr dom sista dagarna här. och det blir bara värre och värre. skitjobbigt rent ut sagt!
kan knappt gå emellanåt för då vinglar jag. jag ska pröva med att ha mina glasögon på mig hela dagen imorgon för att se om det har nå med den saken att göra. annars får vi ringa till doktorn så dom får kolla upp vad felet är för såhär tänker jag inte gå runt!

min och tinas kärlek! :D


+&-

-
jag dissar stort det dåliga vädret som bidrar till den bleka hyn..
vart tog liksom den riktigt sköna sommarvärmen vägen? jag som länktat så efter sommaren men den var verkligen en besvikelse i år! och nu är man tänker på sommarlovet slår mig tanken att det snart är slut och jag får ångest när jag tänker på att snart börjar skolan igen. och alla sena dagar blir till att vakna tidigt och sova tidigt igen.

+
jag ger ett stort plus till brun utan sol som ger en lite färg nu när den riktiga solen inte skiner.
man kan också själv välja vilken nyans man vill ha. och jag rekomenderar åhlens egna brun utan sol.
de är riktigt bra och det ser inte så fejk ut som det kan göra i vissa fall.

du är skämtet alla skrattar åt gumman

kundet inte sova inatt heller så gick men till jens halv fem, vi kolla film men jag somnade vid sex ungefär.
vi vaknade två men somna om igen och vakna igen fyra. vi låg i sängen och pratade och sådär till fem sen klädde vi på oss jens packa ner sin dator och sina andra saker och sen gick vi ner och kolla tv med hans pappa. jensis mami kom runt sex och hämtade oss, va in på ica en sväng hon skulle handla sen skjutsade dom hem mig och baby åkte hem till västerås.saknar dig redan flytta tillbaka till hallsta igen! :(
va hemma halv sju åt tacos sen ringde denise och vi gick ut träffade på robbin och billy. sen kom michaela och mathilda. vi satt ute ett tag en drog vi upp till bulten.gick tsm med denise en bit sen kom matilda och nån vad han nu hette och hämta upp oss så vi fick skjuts hem.

jag har börja blivit yr i huvudet då och då under dom sista dagarna, det är jätte jobbigt  och jag vet inte alls vad felet är.
ska nog försöka sova snart så det försvinner. men jag är inte ett dugg trött så kommer inte gå bra alls
men ja allt är ju värt ett försök, puss&kram


fest i camping vare va?

men tjenare, jo fest i camping skulle det vara va? FYFAN vad det kom folk.. NOT!
mycket värd tripp till sura idag, åkte med halv fem tåget med lina och denise. vi gick till konsum och köpte colaoch godis.
david kom förbi en stund och prata han drog, och då kom alexandra. sen ett fyllo. det börjademed att han frågade om vi sett en gubbe som va lite snyggare än han, då sa denise att det gick förbi en gubbe med rullator för en stund sen och han var ganska söt. fylllot började prata om allt mellan himmel och jord och det slutade med att vi stanna och prata med han i nästan en och en halv timme. han sa att jag såg ut att vara 19 så jag fick en öl, denise med hihi. men han var faktiskt jätte snäll och han berättade att han ska dö. mn vi kommer alltid att minnas dig lilla sture, ja det var faktiskt så han hette.
sen for vi runt i sura, till camping från camping till släggan, bort från släggan, till samhälle och där stannade vi. satt och pratade med folk hit och dit. åkte hem tolv för jag orkade inta vara kvar det sög faktiskt och kallt vare med.
sitter i sängen nu och vill hoppa in i duschen men orkar inte :(
jag tare imorgon ist dåva. ska kolla lite film sen sova trorja..
p&k

00:42

godkväll på er.
blev som jag tänkt idag, mötte denise vi gick bakom willys där cornelia evelina och massa andra var.
ellinor och nathalie kom efter en liten stund. vi satt där i nästan en timme sen drog don flesta och kvar var jag denise ellinor nathalie evalina och cornelia såklart. jag och corris ville gå någonstansså jag skjutsade iväg henne i rullstolen på en liten promenad, sen fick jag åkta litt. hon skjutsade runt mig och sen kom dom andra och ville åka. mycket provande och åkande fram och tillbaka blev det och mycket skratt.
jag och denise gick hem till mig vid tolv och så gjorde dom andra med fast hem till sig själva såklart.

denisebajs sover här idag. och nu ska honfå skriva litt i sin egna äckliga blogg läs inte! denisenyberg.blogspot.com

så a godnatt och ha en bra kväll alla sötisar p&k
och denise är lite ful?

fredag 18:31

hejhallå
igår var jag med denise, vi gick upp till bulten för att träffa tina cornelia jens anders och billy.
satt och prata en del med cornelia, riktigt skönt. hon är fortfarande samma lilla pucko som alltid :)
tina och cornelia drog halv elva och vi andra börja kolla film, denise drog kvart över elva och jag gick hem runt tolv

låg och kolla länge på tv och runt tre fick jag sms av min baby som frågade om jag ville ha släskap. självklart ville jag det så han kom på stört och jag gick ner för att öppna porten. vi somnade inte fören sju och vaknade halv fem ungefär.

nu håller jag på att platta håret och väntar på att denise ska komma hem från stan för då ringer hon mig och vi ska gå över till kelakela och leka litt med den busungen.
p&k


en vän

jag saknar tiden då jag kallade dig bästavän och syster, och du kallade mig detsamma.
det var du och jag mot världen och inget kunde skilja oss åt. vi blev bästavänner så snabbt och vi delade två år tillsammans.det var den bästa tiden i mitt liv, vi berättade allt. nu berättar vi ingenting. vi delade så många skratt och minnen. nu finns dom bara och bränner bakom mina ögonlock.  idag är det bara tomma ord som finns, och jag undrar om det bara är jag som visar vad jag känner. vi har lovat att ta upp den kontakt vi engång hade igen men inget händer varför är det så? vi var från olika världar med blev mer och mer lika varandra men nu..  är inget som det var och ska erika.
du är den underbaraste person jag känner, eller ska jag säga kände? jag har tänkt tanken att bara be dig försvinna och säga upp våran kontakt. men en sån sak skullejag inte kunna göra, så det förblir en tanke som engång slog mig.
vad fan var det som hände? jag ställer mig den frågan varje dag men det finns inget vettigt svar, allt är bara borta.
jag försöker minnas och tänka att du finns där. jag kommar aldrig glömma men att du finns där kan jag inte ta för givet längre, ingenting med dig kan jag ta förgivet.  inte ens vårat föralltid som en gång kom från dina läppar..

              jag älskar dig frida erika mörk, inget är sig likt utan dig vid min sida


torsdag 17:45

hellluuuw.
vaknade halv fem med sötis jens bredvid mig. han skulle hem till sin pappa och äta vid fem så det vara bara att gå upp.
han drog och jag hoppa in i duschen. ingen aning om vad som händer idag men någoning blire nog hoppas jag, för orkar inte bara sitta hemma det suger.
blir kanske att åka på kryssning med denise och hennes familj nästa helg, lagom skönt det :)

nä nu ska jag göra min någonting att äta, sen kläpå mig och föna håret
puss&kram

tisdag 18:43

hallå,
jag kunde inte sova för fem öre inatt. pappa åkte till jobbet kvart över sex och var förvånad över att jag fortfarande var vaken. jag var hur pigg som hellst så jag gick upp till bulten, där var bara jens och jack vakna.
satt bara ett tag sen sa jens att vi skulle gå och sova. så vi tog ett täcke och gick in i ett rum och sov. hade svårt att somna först men efter ett tag gick det. vi sov till fyra. hade nog sovit länre om inte anders hade smällt i dörren och skrikit att vi ska gå upp. så det gjorde vi. jag kollade på tv ett tag sen var jag hemma till sex för att äta.
nu ska jag platta håret och sen åka iväg till nathalie.
jens sover här inatt. p&k töntar

fredag-måndag

nej jag måste skärpa mig seriöst!
min dator är hur seg som hellst men det är ingen ursäkt, måste börja blogga ordentligt även om det inte är det mest intressantaste liv jag skriver om men det är iaf mitt liv!

fredagen var jätte bra, åkte hem till emila vid fem och fixade mig sen kom nathalie tio i sex och vi gick till tåget tjugo över sex. gick till en fest hos andreas när vi kom till sura sen drog alla ut när klockan närmade sig tio. alla gick till kamping men jag och erika kom lite efter men det var riktigt skönt för vi fick prata om så mycket och nu märker jag verkligen hur mycket jag saknar att ha den spralliga tjejen i mitt liv igen.
denise sov hos mig, och dagen efter sov hon hos mig igen. det har väl inte hänt så mycket mer än det gamla vaniga att man är ute gör någonting och sen drar upp till bulten när man börjar få för tråkigt hihi.

idag va jag med nathalie, vi va hos bark hela kvällen och lite annat folk vare där också. skjutsade hem nathalie till sig vid halv tolv, sen åkte jag med hem. han sätta på datan sen bad jack mig komma till bulten. och strax där efter bad robbin mig komma ut. jag gick ut och träffade anders och robbin vi gick bara och tillslut hade vi kommit till bulten. va där ett tag sen hämta pappa mig. nu ska jag borsta mina tänder och lägga mig under mitt gosiga täcke och mysa med en film på.
p&k.                                      och jag älskar min gullia jens hansen för er som inte visste det :D

torsdag

hej bloggen!
nu har jag inte vart på data humör alls, har bara kollat min bilddagbok snabbt sen stängt ner datorn igen i några dagar nu. men ska skärpa mig igen jag lovar.

nu har elli åkt till rodhos eller hur fan det stavas :D
och jag spenderar mycke tid med bäzta näädly och baby såklart. idag har jag vart med nathalie vi drog till bark och kollade film men vid halv tio drog jag till bulten. egentligen skulle jens sova hos mig men jag sover här ist och imorn blire fest i sura med mina två sötisar! uptaterar när jag kommer hem därifrån eller på lördag, i promise u all !

det luktar mat och jag är hungrig som fan, funderar på att gå hem och äta haha :D
p&k påer

löradag-söndag

lördagen spendarede jag med nathalie och lite annat folk, åkte först till nathalie fixa mig sen åkte vi moppe t bark. vi var där i en kvart kanske sen gick vi hem till sebbe där han norris jesper och stoffe smådrack.
jesper va ganska onykter och babbbbla på som aldrig förr. halvtolv smsa jens och han kom utanför sebbe, vi åkte till bark för att hämta min moppe och åkte sen ti jens papi och sov där. vi somnade inte fören halv sex och vaknade tolv av att hans pappa frågade om vi ville ha frukost. vi var så sega tyckte ha så han gjorde iordning en varsinn macka och ett varsitt glas cola och kom upp med de ti oss, ganska sött :)
jag och jens åkte till mig vid fyra han hämtade en tröja som han hade här och jag åt och fixade mig för att sen tanka moppen och åka med billy anders robbin mathilda michaela jack sebbe och niklas till gryten. när vi kom dit rodde dom över oss i två olika båtar vi gjorde upp en eld pratade och frös. mathilda och robbin åkte hem redan kl tio. jag och jack åkte tillsammans till hallsta vid tolv. resten ska sova kvar i gryten hur det nu ska gåtill, finns inte ett enda bra ställe för dom att ställa sitt tält på men det löser dom väl :)

imorgon ska jag städa mitt rum och antagligen träffa jens en stund, sover sen hos mamma för på tisdag morgon kommer det gubbar och ska kolla på våran lägenhet för att se om någonting måste ändras innan vi flyttar.. så vill inte bli väckt, mamma och dom åker endå ti seskarö imorn natt så kommer bli själv. men jag klarar mig
p&k på er


fredag

igår blev det tina, vi åkte moppe till berg och umgicks med folket där.
riktigt trevligt, åkte hem i spöregnet vid tolv. tina sov hos mig. vi kollade på tv i datan sen gick hon och la sig och jag kollade klart.

idag blir det nathalie och träffa jensiboy som jag saknar riktigt mycke!
han kanske sover här, men bara kanske för tönten lanar ju med emil :)

översvämning kanske?

blev väckt elva och åkte till BB med mamma elita och matilda.
hälsade på maria och alex som äntligen fått en lite dotter. hon var jätte liten tjock och söööt!
när vi kom hem gick jag tilda och elita ut och lekte det började regna så vi ringde pappa så han fck hämta oss, det verkligen SPÖREGNADE ute och det ville vi inte gå i. satte mig vid datan pratade lite med michaela och johanna, åkte sen upp till billy va med folket där och åkte hem halv tolv. jag lovar det är nog översvämning i varenda källare här i hallsta.
det har regnat och regnat.. plus att det har blixtra och åska som bara den! och jag som är livrädd för sånt där :(

imorgon ska jag äntligen träffa min underbara tina, får se vad vi hittar på
update imorgon kväll p&k

mitt hjärta


jag måste bara visa er det vackraste och mest rörande någon skrivit till mig.
tina hjärtat du är så underbar, jag älskar dig!
~
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, det finns helt enkelt för mycket som skulle kunna skrivas om dig Amanda. När du kommer med dina fina komplimagener om mig så går det rakt in i hjärtat. När du säger att du älskar mig så vet jag att du verkligen menar det. Jag vill att du också ska känna att jag verkligen menar det fina jag säger om dig och att du tar åt dig.

Dom kommentarer du fått från anonyma töntar, det dom säger till dig kommer aldrig att stämma in på dig, aldrig! Du ska inte ta åt dig om vad som säger för det stämmer verkligen inte på Amanda Dunder. Du ska inte ens behöva läsa vad som skriver, det är inte värt det.
Du är vacker, både på insidan och utsidan.

Vi två har våra dagar då vi glider ifrån varandra, då vi knappt pratar med varandra. Men som alltid så hittar vi tillbaka till varandra och är som helan och halvan igen. Det spelar ingen roll hur lång tid vi inte umgås eller pratar, för att det är bra att sakna dig.
Det känns så mycket bättre att träffa dig sen, att skratta med dig sen.
Du får mig alltid på ett eller annat sätt, att skratta.
Du ska veta Amanda, att jag älskar dig så mycket och du är helt klart bland dom bästa på hela jordklotet. Vi har ordet föralltid, det finns ett föralltid mellan oss två. Låt då våran vänskap finnas föralltid.
från tina therese karlsson

ge mig mer

åh idag var det första gången jag råkade göra lite skada på min lilla moppis..
stod och höll i den skulle ställa ner stödet men det gick bara inte jag lovar! skulle flytta den en bit så den inte skulle stå i liten backe, kanske det som var problemet ju, lutade den lite försiktigt mot benet och tog tag i styre med ena handen skulle bara gå iväg lite, så SHOWS låg den där, eller jag släppte för annars hade jag flygit med den ner på asfalten och sett dum ut, så nej jag valde att släppa. robbin tog upp den och billy å ellinor garva som aldrig förr... a jag med såklart. och självklart kom linken charlie och lite andra som fick se det precis..
hehe dom tycker nog jag är lite cepe men..
blev förvånad att den inte gick sönder, eller a backspegeln på höger sida gick av men vad gör det?:D

jag hatar vädret ute, jag vill ha sol och mera sol. jag svettas hellre än att det ska pissregna ute, blir så trött på det
man skulle kunna platta håret minst 30gånger, andvända två hårspraysflaskor och det skulle endå inte hålla sig platt i en minut. jag fick höra att det skulle bli finare den 11juli, men det är ju några dagar kvar tills dess.. sen hoppas jag att det är fint väder minst hela sommaren..
och usch kan ni tänka er att halva sommarlovet redan gått? dagarna har bara försvunnit, dom har liksom flugit förbi som ingenting! och snart börjar skolan igen.. nej tanken på skola vill jag inte ha, orkar inte med den just nu och ennumindre ha den i tanke. och nu måste det hända någonting så man kan få lite minnen av denna sommar med och inte bara minnet av regn och data!

ska göra mig en stor macka sen gå och lägga mig, ska hälsa på min nyfödda kusin imorgon.
grattis till mostermaria och alex!
p&k

sweet kissin' in the moonlight

shulilulilu :D

idag har det vart en moppe dag, först drog jag och ellinor till skeppe för hon skulle käka. sen gick vi bakom gamla willys där va ellinor a, linda l, och evelina. vi satt där med dom ett tag sen gick jag och ellinor å hämtade moppen. det var så kallt så vi hämtade våga gosiga vinterjackor hihi. åkte sen upp till mami och hämta nya p-piller och fixade mitt baklyse. sen åkte vi vidare hamnade utanför bark, prata med björnen å barki ett tag, sen körde vi runt lite då började det regna också så vi drog upp till billy i bulten där det va lite folk. va där ett tag sen åkte jag ellinor, voitto, och negerwille ti statoil, jag och ellinor kom först fick stå där i fem minuter sen kom dom andra haha. likadant vare tillbaka till billy igen :D
hann vara där i en kvart sen skjutsade jag billy till micke så han kunde fixa snus, sen tillbaka igen.
och vid tolv skjutsa jag hem beeezta ellinor sen åkte jag till garaget och ställde in moppen. när jag kom hem gjorde jag iording mackor och lite te satt sedan och pratade med pappa och lite karen där hon satt i kanada och webba genom sin eyechat.

tänkte gå och lägga mig snart faktiskt, måste vara utvilda för imorgon ska matilda vara barnvakt till elita i tre dagar så jag kommer inte få sova en blund antar jag.. för den lilla saken kommer " amaaandaa, ska vi leka? gå ut? barbie? AAAAAAAAAAAAMANDAAAAAA!" usch kommer bli dampis, men hon e så söt så :)
p&k


du är en underbar person men ibland är du helt.. vet inte vad man ska säga men
någonting känns ibland inte som det är du som pratar och skriver...
jag skulle önska att du var den söta och goa personen
som du brukar vara även när vi inte ses..
ibland kan du få mig att hoppas och sefram emot vissa saker som du menat förstunden du sagt det men sen inte menar när man väl frågar. det är sånt jag blir besviken på :( men jag älskar dig lika mycke fördet

torsdag - söndag

blev powermeet och sova hos baby torsdag till söndag.

har vart rätt bra dagar trevligt folk men lite mindre trevligt väder, iaf på fredagen.
det hade vart fint väder hela dagen sen vid elva började det blixtra och regna, det bara ÖSTE ner regn ska jag tala om.
så jag och jens följde med jecika och jonas till dom. det är jens syster och hennes pojkvän för den som ville veta :D
vi hade shottävling "stavningen". tror jag och jonas vann faktiskt hehe. när det sluta regna gick jag och jens hem till han och då vara lite snurrugt ute tror jag.. i allafall, lördagen vaknade vi två och käka och sådär, sen cykla vi ner ti powermeet var där 40min kanske sen cykla vi hem åt glass och vid halv tolv åkte vi till jonas, där vare typ "fest"
där va hans kusin, bror och hans brors tjej. dom drog vid halv två kanske.
jag och jecika låg i deras säng och prata spela gitarr och sjöng, lät nog bra!  jens och jonas satt och pratade.
och vi kom fram till att dom två ska bjuda mig och jecika på utomlandsresa, sen ska jag och jens förlova oss haha yeey!
halv fem drog vi hem till jens, somnade sex och vaknade halv fyra idag.
pappa hämtade mig åtta för jag skulle hem å städa.. men har inte gjort det än liksom, tare sen.

p&k


heheheheheh

shulululu bruschään, fett chill dag med moppeåkande och stekande mä min guss denise och robbinjao.
walla fifään ska snart kasta i mä lite krubb jao, denise slaggar här tonight uknow!
a men hörs då
tjo bre
läget jao
peace breee!!!!!


vi ba SCHTEEEEEKER LITT!

RSS 2.0