so fresh so clean

vaknade vid fem över ett, denise sov här inatt. vi käkade frukost när hon vaknat vid två typ.
sen satt vi vid datan ett tag sen drog vi hem ti mamma, där sminkade vi oss till negrer sen minkade vi oss normalt ringde pappa och blev skjutsade ti sura. vi var på kärn ett tag, sen gick vi med brulin till ... vad han nu hette
där satt vi till kvart över nio sen drog vi ti kärn allihopa igen. kvart i tio så gick vi till konsum för pappa skulle hämta oss där. när vi kom hem skjutsade vi denise till sin bror och jag la mig och kikade film med matilda och joel.
ska snart sova så jag orkar gymma imorn

pussarrrrr


:(


jag saknar oss brudar.. vad hände ?

a touch of love

igår var det växhusdisco, vaknade vid elva hos cornelia vi käkade frulle och sen drog evelina hem och jag och cornelia gick upp och satte oss i sängen och pratade, när jag sen en timme senare orkade gå hem så gjorde jag det. då duschade jag sen kom tina, vi gick tillsammans till cornelia och fixade oss. lars skjutsade in mig cornelia tina och evelina till stan vid kvart i fem typ, så vi var där vid fem över fem, då käkade vi donken och sen gick vi och ställde oss i kö till discot, den var helt okej ganska kasst i början men blev roligare och roligare för vare stund man var där.
vi åkte hem vid tio över tolv med lars. svängde förbi cornelia släppte av henne hämtade våra grejer sen skjutsade han oss anda hem till var och en. tack för kvällen killar och tjejer, ni är bäst 

tjenare kungeN

var i skolan från halv nio till nio på kvällen.
men vi får vara lediga imorgon och det är ganska soft.

dans/kick och box - pratade med ellinor istället. har saknat dig jätte mycket gumman
lunch
matte
svengelska
redovisning

sen när vi slutat vid 20över fyra så kilade vi iväg till maxim och köpte godis sen kikade hela klassen på tjenare kungen.
vi fick tacos och sen dansade vi och grejer hahaha
slutade vid nio då gick jag till cornelia och där var ellinor och dennis.
gick hem vid kvart över tio




heheh



                 
http://www.youtube.com/watch?v=6dHNu3-ADKg
kom igen nu kör vi, kör vi

boys boys boys

      Hey there sugar baby
     Saw you twice at the pop show
      You taste just like glitter
      Mixed with rock and roll
      I like you a lot lot
     Think you're really hot hot

      I'm not loose, I like to party
      Let's get lost in your Ferrari
     Not psychotic or dramatic
     I like boys and that is that
     Love it when you call me legs
     In the morning buy me eggs
     Watch your heart when we're together
     Boys like you love me forever



skämtet är du.

igår ar det en seg dag i skolan..
men efter så gick jag och tin3 och kekade pizza på skeppet fan vad jag saknat dig min älskling.
vi åt en kababpizza, och sen när vi var klara ringde simon så vi väntade i typ en timme inne på skeppet för att han skulle komma, men han var så seg så vi gick och satte oss på biblan ett tag ist och väntade där. vi 3 gjorde inte så mycket men tina tog 6busssen hem och simon följde mig ham sen drig han ti sin träning och jag åkte till jonas och zeeeeta.
där skrev jag klart boken om mig, den blev ganskaa bra.
idag började vi kl 8, vi hade engelska uppsats som vi hade till 10 på oss att skriva. var klar redan kvart i 9 så jag fick mest sitta och läsa -.-  sen hade vi rast från halv till 20 i 11 då skulle ci ha no, men jag och nathalie satt i caféterian och glömde tiden och kom 10 min försent och då fick vi tydligen sluta, så hade bara 10 min lektion ;o
men väldigt soft dag endå slutade ju 10i 11.
ikv blir det linnéa, vi hittar nog på någonting kul.. eller jag vet ju att vi ska gö det men iaf

ALLA HJÄRTANS DAG KYSSEN

fuck me i'm famous!

vaknade hos linnéa pappa vi spelade gh hela morgonen eller ja från när vi vaknade vid halv ett till helv fyra då kom mamma och hämtade mig. åkte hem satte mig vid datan och vid halv sju åkte jag pappa och matilda till la torre och käkade, vi var klara undefär en timme efter. då kom anna och hon och jag drig och hyrde film. men den va repigoch sämst så vi ämnade tillbaka den och får hämta ut en gratis film sen. när vi kom hem så drog vi till jens och han och jag pratade i nästan tre timmar, nu är allt skit löst och vi är som bästa vänner eller nå haha. men skönt det iaf för jag hatar att bråka med den/dom jag älskar. vid halv tolv drog jag och anna till henne och hämtade saker så nu ska vi väl sova r ganska trötta. imorn blire backen ska åka snowboard.. HAHAHA säger jag bara

men kyss

screw it all

i mina drömmar står jag i mörka rum och gråter, jag gråter så mycket och kan inte sluta. alla mina tankar på dig och allt vi delat under ett år och sen dina ord som bara ekar i mitt huvud. världen har rasat samma och mitt hjärta ligger krossat långt där nere på det mörka och smutsiga golvet. det finns inget jag kan göra och du är borta.
men det var bara en dröm, men just idag när jag slog upp mina ögon så hade det blivit verklighet. jag vet att jag har styrkan att gå vidare och börja om på nytt, allt blev så mycket svårare av din puss. men jag kämpar och får inte se tillbaka på det förflutna, jag ska kämpa framåt och ta en dag i taget.
jag vet att jag kan klara det här!


RSS 2.0